אני מבולבלת וצריכה הכוונה ויעוץ

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני מבולבלת וצריכה הכוונה ויעוץ
    לילך
    26/10/2008

הוא התקשר אלי היום ורצה לשתף אותי בבעיות שלו עם חברתו, הוא אמר שהיא לא לוקחת את הקשר שלהם ברצינות כמוהו, שהיא לא מחזירה לו את אותה האהבה שהוא מעניק, הוא אמר שנמאס לו וכו'... הייתי שוב מבולבלת, פתאום הבנתי שהוא בעצם מאוהב בבחורה ההיא, ואולי באמת רואה בי כאחות? אולי אצלי הבעיה? למרות שקשה לי מאוד מצד אחד לראות בחור שצעיר ממני בעשור, שאין לנו את אותם תחומי עניין, אותם חברים, אותו שגרה, נקשר אלי בכזאת צורה, מספר לי, מתייעץ איתי וכו'.... רציתי לנתק איתו את הקשר, כפי שייעצתם לי כאן, אך השיחה הזאת בילבלה אותי ואני שוב מרחמת עליו מה אעשה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לנויה

רחל
    26/10/2008

נויה יקירה את ממש כאילו מכריחה אותי להגיב.את מרחמת עליו.מה את מעדיפה -שתצטרכי לרחם על עצמך אולי.ואיפה בתמונה הבת של ובעלך.האם ביתך עדה לביקורים שלו כי אם כן זה ודאי פוגע ומבלבל אותה ללא עוול בכפה.ומה עם בעלך-איפה הכנות ההדית.האם היית מסכימה שיהיה לו סיפור שכזה מאחורי גבך.ואל תהיי נאיבית נויה יקירתי הרי בסוף הוא ידע ואולי הוא כבר יודע על נהתנהגותך.איך תוכלי להסביר לו את ההתנהדגות הילדותית חסרת האחריות וחסרת הכנות כלפיו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רחל שלום

מאיה
    26/10/2008

בעלי וביתי נוכחו בזמן ביקוריהם (הוא וחברתו), בעלי יודע 90% מכול הסיפור, הוא ידע איך הכרנו, הוא ידע שביקשתי ממנו לנתק את הקשר לפני כמס' חודשים, הוא פשוט קטן מאיתנו בעשור ובעלי מבין את הצורך שלי להיות איתו בקשר (היה לי אח בגילו שנפטר לפני חמש שנים) והיו תקופות שהוא מילא לי איזה שהוא חלק, בעלי גם יודע שאני לעולם לא אבגוד בו ולכן לא חושב בכיוון בכלל, למרות שלא נראה לי שהוא מחבב אותו במיוחד, אולי מרגיש שיש לו משהו? אני מחבבת אותו אך לא ברורה לי התנהגותו, לפני כמס' חודשים לא יכולתי לנתק איתו את הקשר כי היו לי רגשות אליו, היום כבר ממש לו, אני לא רואה את חיי ללא בעלי, אך מרחמת על הילדון שכול כך רוצה שאהיה בחייו, הוא מתקשר כול יומיים לשאול לשלומנו, מספר לי הכול... אבל הוא לא ברור לי ולא מובן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• .לנויה

רחל
    27/10/2008

נויה יקירתי אם את עדין יכולה להתנתק ממנו תברחי מהקשר הז ה כמו מאש.ברגע שכבר לא תוכלי להתנתק זה יהיה מפנה לרעה בחיי המשפחה שלך.אל תחשבי עליו.תחשבי על הילדה שלך ועל האמהות שלך.אל תהיי כל כך נאיבית.כרגע הוא צריך את העצות שלך. ברגע שלא יצטרך הוא יזרוק אותך.ואז מצבך יהיה קשה.אני בכוונה בוחרת מלים קשות כי את כרגע עיוורת ולא רואה.אל תשלי את עצמך שזוהי אהבה.זה רק הפאנטזיה בראש שלך.במקום זה תקדישי יותר זמן לאימהות ולזוגיות שלך ואל תעיזי לדבר אתו יותר כי את משחקת באש ועלולה להיכווה קשה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מבולבלת וצריכה הכוונה ויעוץ

עידית הוניגמן
    26/10/2008

נויה שלום

אני מבינה מאד את המצוקה ואיך את מתמלכדת בקשר איתו מתוך היותך רגישה למצוקותיו , אני מציעה לך לפנות לעזרה נראה לי שאת מתקשה לתמודד עם הקשר לבד

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נויה את מיתממת

אסף
    28/10/2008

קראתי את כל ההודעה שלך וקצת קשה לי לקבל שאת בקשר עם הבחור כי את מרחמת עליו. בואי תסבירי מה עושה אישה נשואה +1 עם גבר מחוץ לנישואין? את לא רצית לפגוש אותו כי לא רצית לבגוד בבעלך? יש לי חדשות בשבילך יקירתי. את כבר בוגדת בבעלך. אל תשכחי שבגידה זה לא רק סקס. אני לא יודע איך בעלך מסכים עם זה שאת בקשר עם הבחור. דבר שני . אי אפשר לעבור ממצב של חיזור למצב של "אחות". אני לא מאמין לבחור שהוא מתייחס אלייך כאל אחות. זה בולשיט. ואני לא מאמין שאת שומרת איתו על קשר כי את מרחמת עליו. יש אולי קצת קנאה מצידך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ק שלום

לילך
    28/10/2008

נפגשנו לפני חצי שנה באקראי עם בעלי, הילדה שלי חייכה אליו, הוא הצחיק אותה, שאל מאיפה אני מוכרת לו, דיברנו איזה 10 דקות ואז נפרדנו לשלום, אחרי כשבועיים פגשתי אותו שוב אבל הייתי עם ביתי ללא בעלי, הוא שוב שאל מאיפה אנחנו מכירים, הוא שאל האם דרך בחור בשם X אולי בעלי מכיר? הציע שאקח את הטל' שלו ושאגיע הביתה אשאל את בעלי ואצלצל אליו, כך בדיוק זה היה, צלצלתי בנוכחות בעלי, דיברנו איזה 5 דקות וניתקנו... אחרי יומיים הוא צלצל אלי שוב, וכך המשכנו לדבר לסירוגין, לא פעם ביקשתי שננתק את הקשר, אך איכשהו חזרנו אליו, לפני מס' חודשים הוא ביקש לנתק כי אמר שלא מסוגל להמשיך כך יותר, הקשר נותק לגמרי, בעלי ידע שאני רוצה לנתק איתו את הקשר, אמרתי לו שהוא מתייחס יפה לילדה והוא בחור צעיר (10 שנים קטן מאיתנו) ונחמד אך הקשר הזה מוזר לי, בעלי הסכים וכך היה.. לפני כחודש וחצי הוא צלצל ואמר שלא מסוגל בלעדי, שיש לו אהבה חדשה, עבודה חדשה אך הוא לא מאושר בלי להיות איתי בקשר... אחרי שבועיים הוא רצה שנכיר את חברתו והם הגיעו אלינו ביום שישי בערב, נראה לי שבעלי לא מת עליו במיוחד, אך בגלל גילו הצעיר ובגלל שיודע שאני לא מסוגלת לבגוד בו, ואני באמת לא מסוגלת, אז הוא שקט, אתמול בערב אמרתי לבעלי שאני חייבת איכשהו לנתק איתו את הקשר כי הוא מצלצל אלי הרבה ויותר מידי, אתמול החלטתי שאנסה לדבר איתו פחות, הוא צלצל איזה 5 פעמים ולא עניתי ובפעם השישית נשברתי ועניתי, דיברנו רגיל וקצר... האמת, גם אני מאוד מאוד מבולבלת, מצד אחד מספר על חברתו, אומר כמה הוא אוהב אותה, קנה לה שרשרת ועגילים והראה לי כשבאו אלינו, משקיע בה וכו', ומצד שני לא ברור לי למה הוא בעצם צריך אותי? אני גדולה ממנו בעשור, נשואה עם ילד, אין לנו חברים משותפים, יש לו חברה, הוא אוהב אותה, מה הוא צריך אותי בחייו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ק. שאלה נוספת לי אליך, איך כדאי

לילך
    28/10/2008

ומה הדרך הכי נכונה להתנתק ממנו? האם להתעלם מטלפונים והוא יבין לבד או לקיים עימו שיחה? תאמת לא נעים לי כי עכשיו גם חברתו מעורבת בכול הקשר שלנו, היא אוהבת אותי מאוד ורוצה להגיע אלינו לביקורים אני מסובכת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לקיים שיחה לא יעזור..

אסף
    28/10/2008

פשוט תתנתקי ממנו. אל תעני לטלפון ואל תחזירי sms. תשתחררי ממנו אם הזוגיות שלך חשובה לך.לא יקח עוד הרבה זמן עד שבעלך יתחיל למרר לך את החיים. וחברה שלו? עם כל הכבוד היא לא חברה שלך. את צריכה להתרחק משניהם. בלי פשרות ובלי רחמים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יקירתי את לא מיתממת.את תמימה

אסף
    28/10/2008

למה את חושבת שהיה כל כך חשוב לבחור לדעת מאיפה אתם מכירים? עד כדי כך שהיית צריכה לחזור הביתה,לשאול את בעלך ולהתקשר אליו כדי לדווח לו מי ומתי? נו באמת. נויה. אני מתפלא עלייך. כל הענין הזה ואיך שהוא התחיל נראה לי הזוי. בעלך לא מת עליו? זה אומר שהוא שפוי. אני אישית לא מכיר אף גבר שהיה שמח שאישתוו תביא הביתה איזה בחור שהכירה בחוץ. הוא משחק איתך משחק כפול. מצד אחד קורא לך אחותו ומצד שני יוצא בהצהרות אהבה. נראה לי שהוא הביא את החברה שלו אלייך כדי לעורר בך קנאה. זה עובד? אני לא יכול להגיד לך מה לעשות לפני שאני אדע מה את באמת רוצה לעשות. ואל תגידי לי שאת מרחמת עליו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ק. היי,

מאיה
    01/11/2008

אמרתי לך קודם, בהתחלה היו לי רגשות עזים כלפיו, ולו כלפי, לאחר הניתוק האחרון שהיה לפני כחודשיים כבר התחלתי להתרפא ממנו, תפקדתי טוב יותר, לא חשבתי עליו בתדירות שחשבתי קודם, לא היו טלפונים, לא sms היתה איזה שהיא הקלה, לפני כחודש שצלצל ואמר שהוא לא יכול בלעדי ושאני אחותו ושרוצה שאכיר את חברתו וכו', כבר כול הגישה שלי השתנתה, היו רגעים שחיכיתי לטלפונים ממנו וכשהוא התקשר הרגשות היו מתהפכים ופתאום באמת לקחתי את האחות הגדולה, דיברנו על הבת שלי, היה שואל לשלומה, מספר על חברתו וכו', אך תמיד איכשהו היה מכניס איזה מילה שמעוררת, בסוף שיחה אני אוהב אותך, בהודעות sms אחותי היפה, או מאמוש וזה כבר נראה לי מוגזם. לעצם העניין, ביום שני דיברנו פעם אחרונה, כמה דקות וניתקנו, ביום רביעי צלצל שוב ולא עניתי, כי הייתי עסוקה בעבודה, אח"כ צלצל שוב ואני הייתי בישיבה וגם לא עניתי, לאחר מכן שלח הודעה: "מאמוש שיהיה לך יום מקסים, נשיקות ל... (הבת שלי) ולא הגבתי, ביום שני בערב שוחחתי עם בעלי, הראתי לו את ההודעה ואת זה שקורא לי מאמוש, שאלתי מה הוא חושב? הוא אמר שהוא לא יודע איך הראש שלו עובד, ואני אמרתי לו שאני רוצה לנתק איתו את הקשר אך לא יודעת איך לעשות זאת? לא נעים לי ממנו, מחברתו, הרי היו אצלינו בבית... הוא אמר שאגיד שבעלי ראה את ההודעה וביקש שאנתק ממנו.... אתמול הוא צלצל שוב, שוב לא עניתי ואז הוא שלח הודעה: אחותי היפה, מה שלומך? הכול טוב? שתהיה שבת מבורכת, ד"ש ל... (בעלי) ואלף נשיקות לנסיכה (הבת שלי), אוהב אתכם... וזהו!!! לא עניתי, לא הגבתי, אך אני לא יודעת מה אני צריכה לעשות? לא נעים לי להתנהג כך, מצד שני רוצה לשמור על עצמי ועל משפחתי ולדאוג שלא אתפתה באחד מן הימים ולכן רוצה ניתוק!!! אני באמת מרחמת עליו (בשבוע האחרון) הוא בטח לא מבין מה קרה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו