מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בוגדת בבעלי עם גבר נשוימירב31/10/2008
שלום רב,
אני נשואה 6 שנים ולא מי יודע מה באושר. הזוגיות שלנו הגיעה למצב של יחסים פושרים מאד.
זאת לאחר אינספור וויכוחים ומחשבות על גירושים. יש לנו ילדה מקסימה בת 5. כעת אנו אפילו מעוניינים בילד נוסף.
יחד עם זאת אני מפעם לפעם בוגדת בבעלי עם גבר נשוי התחושה שלי עם הגבר השני היא שאני מתחברת שוב לנשיות ולמיניות שבי דבר שמזמן הפסקתי להרגיש עם בעלי וזאת למרות אינספור נסיונות להחיות את הזוגיות שלנו.
האם בגידה מסוג זה יכולה להיות דבר טוב?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני מבינה אותך במאה אחוז
אור01/11/2008גם אני ניסיתי אלפי פעם לשוחח עם בעלי, מכיוון שכל שיחה ניגמרה בוויכוח סוער, החלטתי לישתוק יש לנו ילדה בת 5, ואני גם בוגדת בו מידיי פעם עם בחור רווק , לפתע הוא רואה שניהייתי נשית וסקסית והוא רוצה אותי יותר, ויש פחות ופחות ויכוחים בבית. הבעיה היחידה שעכשיו קשה לי לנתק את הקשר עם הגבר שאיתו בגדתי, כי אני מפחדת שיחסיי עם בעלי שוב יעלו על שירטון ולא יהייה לי מוצא אחר. בהצלחה לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב כמו כן
אור01/11/2008הפגידה שלי בבעלי נבעה גם מחוסר אונים שלי כלפיי עצמי וכלפיי היחס המגעיל שהייתי זוכה לו מימנו. אני לא חושבת שצריך מערכת נישואין ביגלל בגידה. מכיוון שמדובר סהכ על מיפגש למטרת מין ולא על קשר ארוך טווח. כמו כן עקב יחסו של בעלי אליי, יחס משפיל וללא רחם בהיתנהגותו אלייף, החלטתי שאני רוצה לינקום בו על יחסו אליי, ובכל זאת מאיידך גיסה להמשיך להיות האשה הטובה והשקטה, על מנת לא לעורר ויכוחים במישפחתו, ולכן הבגידה נבעה אצלי משני סיבות עיקריות: א)להרגיש נשית ,סקסית ויפה. ב)נקמה שקטה בבעלי על מהיתנהגותו הלא מוצדקת אליי. יש לציין גם שאני בחורה מאוד שקולה בדרך כלל, אני אקדמאית בעלת תואר /שני, אך בעיניין הזה הירגשתי שאני חייבת ליבגוד , כדיי שיהייה לי בשביל מה לחיות ובשביל מה להרגיש מאושרת, וחייה. והריי הדבר הכי הכי חשוב זה כוח החיים, והחיים הלא כן???????? שבוע מבורך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור- בגידה
מירב02/11/2008היי אור, כן אני גם הרגשתי מעיין צורך לבגוד בו כסוג של נקמה בו על היחס המחפיר והמשפיל. הגעתי איתו למצב שאני ממש לא נהנתי ממין. דבר שבחיים לא הייתי מאמינה על עצמי. אולם היחס שלו כלפי היה משפיע על רמת המשיכה שלי אליו וכלל שהיחס המגעיל שלו כלפי המשיך כך גם המשיכה שלי אליו הלכה וירדה. הגעתי למצב שחשבתי שכבר לא אוכל יותר להנות מסקס או ממגע של גבר. אך הנה הכרתי משיהו שנמשכתי אליו והקשר נטול כל וויכוחים מיותרים וכו' כך שהמשיכה נשמרת. אחרי הפעם הראשונה שהייתי איתו לא הרגשתי שום רגשות אשם שהיו יכולים לתקוף אותי באם היה מדובר בבגידה במישהו שמתייחס אלי כראוי. לדעתי חוסר רגשות האשם יותר מהבגידה עצמה מעידות על החסך העצום שחשתי. שיהיה לך שבוע נפלא והמשך הנאות מתוקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון מאוד ,יתרה מזאת
אור02/11/2008הייתי במעיין דילמה, בהתחלה עשיתי רעש וצילצולים מכיוון שהיתנהגותו אליי לא הייתה מוצדקת, ניסיתי לערב את אמא שלו,חשבתי שתיתמוך בי,אך למרבה הצער היא רק כעסה עליי על כך שאני מפנה את תשומת ליבה להיתנהגות השלילית של בנה האהוב. בפעם השנייה ניסיתי לעשות בלאגן בבית,לערב אנשים אחרים-ואפילו להעניש אותו בכך שאיני באה איתו במגע. אך שום דבר לא עזר,יחסו אליי החל להחמיר גם כסוג של לעשות לי דווקא. לאחר שראיתי שברעש וצילצולים, איני מסיגה דבר, הבגידה באה כמשהו טיבעי ונכון. פיתאום ניהייתי רגועה, בעיקבות כך בעלי ראה שאני רגועה ,מתחיל להתייחס אליי יותר, וכך גם מישפחתו שיפרו יחסם אליי, עצם המחשבה שמחכה לי גבר, זה כמו מתנה שאני נותנת לעצמי בסוף יום עבודה או בסוף יום מענה ומחייב עם מישפחתו של בעלי. גם לך יום ניפלא ומקסים, ומלא אושר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלאור
מירב03/11/2008שלום לך אני נדהמת מכך שהפרובוקציות שעשית כל כך דומות לאלו אותן אני גם עשיתי - אך ללא הועיל. שום דבר לא עזר לי. ניסיתי גם לערב אנשים משפחתו - משפחתי - חברים, זאת לאחר שהגעתי איתו למבוי סתום. לצערי דבר לא עזר וגם אם עזר אז לא להרבה זמן. החלטתי לקחת את אושרי בידיי ולעשות דברים שיעשו רק לי טוב. תגידי אור עם מערכת יחסים כמו שיש לך עם בעלך - את חושבת על ילד נוסף. אני הייתי בהתלבטות ארוכה ועמוקה בהתחלה חשבתי על המערכת היחסים העכורה שלנו ועל כך שאיני רוצה להכניס ילד נוסף לתוך יחסים שכאלה. אולם כעת לאחר שבתי גדלה החשיבה מנותבת אליה ועל מה שיעשה לה טוב. מה אצלך? האם גם קיימות אצלך דילמות מעין אלו? המשך יום נפלא.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמירב יקרה.........
אור12/11/2008קראתי את הודעתך, גם אני כמוך מתחילה לחשוב על הילדה שרוצה אח נוסף. זה מאוד כואב לי,ויש לי דילמה קשה, מצד אחד אין אני רוצה בעוד ילד, מכיוון שיהייה לי נטל בנוסף לנטל הנפשי ולמצוקות עם בעלי, ומצד שני, הילדה רוצה......... אני מיתלבטת מירב,אני אגיד לך את האמת,מבולבלת, ורוצה ליסחוב כמה שיותר זמן כדיי להרהר בזה עוד ועוד....... פיתאום שכנים מתחילים לישאול שאלות ולהיתעניין, מתי נביא עוד ילד......... מביך העיניין הזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוגדת
תמי אורן02/11/2008מירב יקרה, אין פה שאלה עם טוב או רע. זה סמפטום לבעיה בזוגיות ואת מודה הזוגיות בעייתית ומצאת דרך כדי לתחזק אותה באמצעות צלע שלישית. אני ממליצה לפנות לטיפול ע"מ לבחון מה משאיר אותך בזוגיות שאינך חשה בה נשית וכנראה גם מתוסכלת. אולי השאלה האם להביא לעולם ילד נוסף תוביל אותך לשאול שאלות ולתת לעצמך תשובות כנות ואמיצות.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למירב
אנונימית10/11/2008מירב שלום לך ! ראשית ברצוני לומר לך שכל מה שאומר עכשיו לא בא כדי לחנך אותך אלא כדי להציל אותך איך את יכולה לקרוא לזה דבר טוב ? אני ממש לא בעד בגידה אבל לפחות אם הגבר הזה לא היה נשוי את לא חושבת על מה שאת עושה לאישה שלו ? הית רוצה להיות במקומה ? ושנית הרומן המתגנב הזה לא שווה שתהרסי את היחסים שלך עם בעלך תחשבי על הילדה שלך ברור שאת לא צריכה לנסות לתקן את חיי נישואיך רק בגלל הילדה אבל גם אין זאת עילה לקפוץ לרומן עם גבר נשוי זה נמוך מאוד . אני רק רוצה שתדעי שאני רוצה באמת בטובתך חברתי הטובה ביותר התגרשה לאחר שגילתה שבעלה בוגד בה ומאז יש לי חולשה מאוד גדולה לדבר אין כוונתי חלילה לפגוע בך אני באמת אומרת לך את הדברים מתוך מקום אמיתי אין זה מאוחר עדיין לתקן את המעשה הזה אין כמו אב ילדיך . העצה שלי אליך מכל הלב היא שתחזרי לבעלך ותקבלי על עצמך שאת לא נפגשת עם הגבר הזה ואם באמת משהו מפריע לך ביחסים אל תברחי מזה ע"י בגידה זו חולשה , תדברי איתו על זה ותציעי לו ללכת לטיפול אני בטוחה שהוא יעריך את זה בברכה , מישהי שאוהבת לעזור אם תרצי לדבר על זה אשמח לעזור אשלח לך את המייל שלי בשימחה בהצלחה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?