לבנות האומללות שבוגדות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבנות האומללות שבוגדות
    .סוזי
    01/11/2008

אני מייעצת לכל הבנות שמהססות אם לבגיד בבעל או לא,אם ללכת בעיניים עצומות אחרי גברים תחמנים ושקרנים שמחפשים ריגושים ואחר כך מתעלמיפ,שתקראנה את הכתבות של הבנןת המסכנות שהסתבכו,הפסידו את .הזוגיות שלהן.חיבלו בתפקידן כאם וכעת שקועות .עמוק בתסבוכת כמעט בלי מוצא=ותלמדנה.בתחילה החיזור נראה תמים .ואוהב וכאילו לא תפסדנה כלום אבל .בסןף יותיר אתכן קרחות מכאן ומכאן ואל תשכחו שבעוד שנים יבואו הילדים שלכם וישאלו למה.תעיינו .בכתבות של ה-1.11.2008 ותפקחו את עיניכן ותלמדו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבנות האומללות שבוגדות

הוספת תגובה

• אל תישפטי לעולם מישהו כל עוד את לא

אור
    02/11/2008

אל תישפטי מישהי כל עוד את לא בימקומה, אומלל הוא מי ששופט אנשים, ואת ריגשותיהם ולא מנסה להבין אותם. דרך אגב, דפוס היתנהגות קבוע או הרגל, קשה להפסיק רק ביגלל פחד, הפחד משתק אך הוא לא מונע את הרגש והרצון הקיים לעשות את המעשה. הפחד הוא פקק,לרצונות ולצרכים שלנו. אשה שיש לה חסך ריגשי במערת היחסים מחפשת לספק את הצורך הנפשי הזה בחוץ. לתשומת ליבך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לאור

אנונימית
    10/11/2008

אור שלום , ראשית דעי כי אומלל הוא מי שלא יודע לשלוט בדחפים שלו את יודעת למה ? כי אדם כזה הוא אדם חלש וכן אין פה מה להבין, אין מה להבין איך בן אדם יכול להיות כל כך אגואיסט רק בגלל שלא טוב לו ו"מתאים לו " לקום ולבגוד בבן הזוג שלו זה שפל וזה נמוך צריך לחשוב על כל התמונה על הבעל על הילדים על הכל ואם לא מתאים אז או ללכת לטיפול או פשוט להתגרש זה עדיף מלשקר ואני אומרת את דעתי בכדי להציל את כל הגברים והנשים כאחד זה פלונטר שלא שווה את זה ואני לא שופטת כאן אף אחד יש לכל אחד ואחת זכות להביע את דעתו שלו וזה מה שאני עושה אין לי שום דבר אישית נגדך אני לא יודעת מי את אבל אני מציעה לך באמת עם יד על הלב לחשוב על הדברים בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו