מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לבנות האומללות שבוגדות.סוזי01/11/2008
אני מייעצת לכל הבנות שמהססות אם לבגיד בבעל או לא,אם ללכת בעיניים עצומות אחרי גברים תחמנים ושקרנים שמחפשים ריגושים ואחר כך מתעלמיפ,שתקראנה את הכתבות של הבנןת המסכנות שהסתבכו,הפסידו את .הזוגיות שלהן.חיבלו בתפקידן כאם וכעת שקועות .עמוק בתסבוכת כמעט בלי מוצא=ותלמדנה.בתחילה החיזור נראה תמים .ואוהב וכאילו לא תפסדנה כלום אבל .בסןף יותיר אתכן קרחות מכאן ומכאן ואל תשכחו שבעוד שנים יבואו הילדים שלכם וישאלו למה.תעיינו .בכתבות של ה-1.11.2008 ותפקחו את עיניכן ותלמדו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אל תישפטי לעולם מישהו כל עוד את לא
אור02/11/2008אל תישפטי מישהי כל עוד את לא בימקומה, אומלל הוא מי ששופט אנשים, ואת ריגשותיהם ולא מנסה להבין אותם. דרך אגב, דפוס היתנהגות קבוע או הרגל, קשה להפסיק רק ביגלל פחד, הפחד משתק אך הוא לא מונע את הרגש והרצון הקיים לעשות את המעשה. הפחד הוא פקק,לרצונות ולצרכים שלנו. אשה שיש לה חסך ריגשי במערת היחסים מחפשת לספק את הצורך הנפשי הזה בחוץ. לתשומת ליבך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לאור
אנונימית10/11/2008אור שלום , ראשית דעי כי אומלל הוא מי שלא יודע לשלוט בדחפים שלו את יודעת למה ? כי אדם כזה הוא אדם חלש וכן אין פה מה להבין, אין מה להבין איך בן אדם יכול להיות כל כך אגואיסט רק בגלל שלא טוב לו ו"מתאים לו " לקום ולבגוד בבן הזוג שלו זה שפל וזה נמוך צריך לחשוב על כל התמונה על הבעל על הילדים על הכל ואם לא מתאים אז או ללכת לטיפול או פשוט להתגרש זה עדיף מלשקר ואני אומרת את דעתי בכדי להציל את כל הגברים והנשים כאחד זה פלונטר שלא שווה את זה ואני לא שופטת כאן אף אחד יש לכל אחד ואחת זכות להביע את דעתו שלו וזה מה שאני עושה אין לי שום דבר אישית נגדך אני לא יודעת מי את אבל אני מציעה לך באמת עם יד על הלב לחשוב על הדברים בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?