רוצה להיפרד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להיפרד
    מירב
    02/11/2008

בעלי לצערי צעיר ממני ב- 5 שנים וכך גם הפערים. יש ביננו חילוקי דעות לגבי כל דבר שזז. הוא מחובר להוריו באופן טוטאלי. הכל נראה לו מובן מאליו. וגם עם מעירים לו והוא מסכים אז זה חוזר על עצמו. לא מרגיש בצרכיי או בצרכיי הילדה. אני אישית כבר לא מאמינה במערכת הרבה דברים לו מסתדרים לי איתו כמו הגעתי למיון הוא הבין מהרופא שאין לי אפנדציט אז הוא הלך לקח את הילדה להוריו והלך למקום שלא היה צריך להיות בו כלל. והוא תמיד בסדר. הסיפור שיש לי ילדה בת 3 . ואני כרגע עובדת איתו בעסק. כשאעזוב סביר להניח שאשאיר את העסק בידיו ואצטרך לחפש עבודה. אני חוששת מתהליך הגירושין כי לא נראה לי שהוא יעשה לי חיים קלים. מה דעתך?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להיפרד

הוספת תגובה

• רוצה להפרד

תמי אורן
    02/11/2008

מירב יקרה,
    לפני כל צעד רצוי לפנות לטיפול זוגי ע"מ לנסות באמצעות גורם מקצועי להפנות את תשומת ליבו של בעלך למצוקתך ולעזור לו לעבור תהליך של נפרדות מהוריו. יש לכם ילדה משותפת , עסק משותף. כפי שציינת בעלך צעיר ממך ומחובר להוריו כנראה צריך לעבור תהליך של נפרדות מהוריו אבל לא יצליח לעבור אותו מבלי שיהיה בטוח ביחסים איתך.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצעתי

יעלי
    05/11/2008

רשמתי טלפון של מתקשרת שעזרה לי בכך שפתחה לי חבל על הזמן קחי את הטלפון ותאמיני לא תצטער זה רשום למטה בכניסה שלי לפנייך בהצלחה תאמיני לי את תודי לי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו