לא יודעת אם זאת הדרך האטית לעשות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא יודעת אם זאת הדרך האטית לעשות
    לילך
    05/11/2008

זאת, אך לא מצאתי דרך אחרת כבר שבוע ויומיים שאני לא עונה לטלפונים (לבחור הצעיר), הוא מתקשר כול יומיים, ושולח הודעות sms. ההודעות לא מוצאות חן בעיני ובעקבות זאת מצאתי לנכון להתעלם מפניותיו והודעותיו. הוא שולח לי הודעות בסגנון: "מאמוש שיהיה לך יום נעים... או/ "אחותי היפה... וכו' הוא בטח לא מבין מה קרה לי? היינו רגילים לדבר מידי יום, הוא היה אצלי בבית עם חברתו ופתאום אני מתעלמת, אך אני יודעת שאם אתחיל לפתח איתו שיחה, להסביר לו את עמדתי הוא יתחיל "לסבן" אותי ולגרום לי לרחם עליו ולהמשיך את הקשר הזה, והקשר הזה לא בריא לי!!! למרות שהוא לכאורה מבוסס על קשרי "אח ואחות" אך בפועל זה לא כך לפי ההודעות שהוא שולח לי. אחרי שבוע שלא הגבתי לו הוא צלצל ביום ראשון ושלחתי לו הודעה שאני עסוקה מאוד עם מלא ישיבות!!! הוא שלח לי בתגובה הודעה : ד"ש, אוהב אותך!!!! זה גרם לי עוד יותר להבין שלא כדאי לדבר איתו ולהסביר לו שהקשר הזה לא בריא לי, ועדיף להתנתק... אבקש את דעתך בנושא? האם אני פועלת נכון? היתה לי כוונה לפני כמס' ימים ללכת לעבודתו ולדבר איתו ב- 4 עיניים, להסביר לו ולבקש ממנו שאני לא רוצה קשר איתו, אך בעקבות ההודעה אני פתאום חושבת אחרת... מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אגב, סיפרתי לבעלי הכול, הראתי לו את

לילך
    05/11/2008

ההודעות וגם הוא בדיעה שאני צריכה להתנתק ממנו, רק לא ברור לי למה הוא כותב את ההודעות האלה? איך מרשה לעצמו לקרוא לי מאמוש ולהגיד אוהב אותך, הוא מכיר את בעלי? היה אצלנו בבית, הוא לא מתבייש? לא פוחד שבעלי יראה את ההודעות האלה? הרי הכרנו בסופר לפני כחמישה חודשים, לא איזה ידידות עמוקה של שנים.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לנויה

.סוזי
    06/11/2008

צןחה יקירה כמה פעמים הסבירו לך להתעלם ממנו ואת כאילו לא מבינה.את משחקת באש ולא מבינה שהיחידה שעלולה להישרף זנ את.תיתעלמי ממנו כאילו שהוא חס וחלילה מת-לטובצך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו