מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רומן עם גבר נשוי, בבקשה עזרו לי!עדי08/11/2008
שלום. אני הילה, בת 22. אני מתביישת להודות אבל אני מנהלת כבר 10 חודשים רומן גם גבר נשוי + 2. יש בינינו פתיחות מינית שלא הצלחתי להגיע עם אף גבר בחיי. (הוא הגבר הרביעי ששכבתי איתו). אנחנו גם חברים טובים, מדברים על הכל...שעות ארוכות בטלפון ובפגישות. לאחרונה באחת השיחות שלנו הוא העליב אותי וגרם לי לחוש מושפלת.... ועוד צחק לי בפנים, לא הפסקתי להציק לו ביומיים האחרונים בטלפונים ובהודעות והוא מתעלם ממני....אני מרגישה פתאום שאני מתחרטת על הכל, שבא לי לנקום בו, בא לי להתקשר לאשתו ולספר לה הכל (אני מכירה אותה ואנחנו מדברות לפעמים), אני כל היומיים האחרונים לא הפסקתי לבכות, לא אכלתי כלום, לא הלכתי ביום חמישי לעבודה, ההורים שלי מוטרדים ממני, הם לא מבינים למה אני במצב כזה.... אני מתחילה ללמוד באוניברסיטה שבוע הבא...אני מתה מפחד שאני אהיה עדיין בדיכאון ולא אצליח להשקיע את כל מרצי בלימודים. חשוב לי לציין שאפילו הגעתי למחשבות של בריחה מהבית, רצון למות, רצון להרוס אותו.... מה אני צריכה לעשות? איך לצאת מהמצב הזה שהכנסתי את עצמי אליו? אני לא מסוגלת להחזיק את עצמי ולא להתקשר אליו, לא לשלוח לו הודעות שאני שונאת אותו ואיך הוא מסוגל להתייחס אליי כל כך באדישות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להילה
.סוזי08/11/2008הילה יקירה אין חדש תחת השמש.הגברים רובם ויסלחו לי אלה שלא ,יקפצו לקשר קל ומזדמן.מי שצריכה .להיות ערנית ולהיזהר זו האשה.לא חידשת לי כלום.תיברחי ממנו ולהבא תהיי כבר בעלת ניסיון אני מקווה שתלמדי את הלקח וחבל שבדרך הקשה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחמודה...בישלת דייסה תאכלי אותה.....
דין08/11/2008זה המחיר על רומן עם גבר נשוי מה חסרים גברים בעולם?איך את יכולה להסתכל בפנים של אותה אשה ואגב....שלא תחשבי שאני בחורה או משהו כזה...אני גבר ובתור אחד שכזה לעולם לא חשבתי לנגוע בנשואה אישית אני מאמין שמי שעושה זאת סובל בחייו עוד לא נתקלתי באחד או אחת שבגדה ולא קיבלה בראש בצורה זו או אחרת מה את לא מרגישה שפגעת באשתו מספיק את רוצה ללכת לספר לה גם?תפסיקי לחשוב על עצמך ועל הפגיעה שנפגעת ותחשבי מה זה יעשה לאותה אשה מסכנה ששכבת עם בעלה ברגע שתגלי לה...את בת 22 כל חייך לפנייך את מתחילה ללמוד ואת בטח תכירי איזה גבר או שניים תמשיכי קדימה!!ותעשי טובה לעצמך תקברי את הזיכרון הזה עמוק עמוק באדמה כי לא הייתי רוצה לדעת שחברה שלי עשתה דבר כזה מצטער על התגובה החריפה אבל נמאס לי לשמוע כבר על כל אותן צעירות שמחפשות להם צרות עם גבר נשוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלדין...
הילה09/11/2008ראשית, תודה שפקחת לי את העיניים... שנית, למרות שירדת עליי קצת וגרמת לי להתבייש עוד יותר, החלטתי באמת לא לספר לאף אחד כלום. אני חייבת לשכוח הכל, ולהתחיל את התקופה החדשה שלי באופטימיות ולא כשאני במשבר. איך אני עושה את זה? אני מתחננת כל יום לאלוהים שייתן לי כח להתגבר על זה....עכשיו הוא התחיל להתחנף אליי ואסור לי לסלוח לו ולהמשיך כאילו שלא היה כלום.!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההילה....
דין09/11/2008אני שמח שקיבלת את התגובה שלי כמו שהיית צריכה לקבל ולא התייחסת לחריפות שבה שנועדה בראש ובראשונה להעיר אותך....יש לי עוד המון דברים לאמר לך שיעזרו לך ואני פחות או יותר בגילך....אם תרצי אני מוכן בכיף לעזור אם את רוצה את המייל שלי אתן לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של: הילה
עידית הוניגמן10/11/2008הילה
את צריכה לשאול את עצמך הרבה שאלות, למה בחירה בגבר נשוי שלא מחוייב אליך באופן מלא מה החלק העיוור שלך שלא ראה את חוסר הנאמנות הטוטלית שלו ומה התלות שאת יצרת בקשרןמה קורה לך שמגלים לפתע בעיות בקשר, איך את מתמודדת איתם ,אין ספק שזה קשר לא בריא ושאת לא מתמודדת שם נכון אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול על מנת להתנתק מהקשר וללמוד איך לבנות קשר בריא
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)