מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובה להילהאנונימית10/11/2008
הילה שלום אני לגמרי במקרה פותחת את הפורום הזה מתוך שיעמום בלבד אני ממש לא רוצה לזרות מלח על פצעייך ולומר לך מה אני חושבת על אישה שהולכת עם גבר נשוי ( וזה לא משנה באיזה מעמד הוא אפילו אם הוא חושב להתגרש גבר נשוי בשבילי הוא קו אדום וצריך שיהיה מהיום והלאה קו אדום גם בשבילך ) אני ממש לא באה לחנך אותך אני פשוט רוצה בטובתך ואם הית מכירה אותי הית מבינה שאני אומרת הדברים ממקום אמיתי מאוד . מה שאני רוצה להציע לך מתוך מה שאני מרגישה זה שאם תמשיכי להיות איתו בקשר לא רק שהוא ימשיך לצחוק עליך אלא שהוא גם יראה לך איך שהוא קופץ מאחת לשניה. ודבר שני וחכם שאת צריכה לעשות בלי להסס גם כדי לנקום בו (כי מגיע לו הוא אדם נבזי תחשבי כמה מסכנה אישתו ואיך כמו שזה קרה לה מחר זה יכול לקרות גם לך ) וגם כדי לכפר על המעשה הזה זה פשוט ללכת ולנהל דיאלוג אמיתי עם אישתו ולספר לה את האמת בלי לחשבן לו אלא כמו שהוא חשב על האינטרסשלו בלבד כשהוא היה איתך תחשבי גם את על האינטרס לטהר את מצפונך ותקבלי על עצמך להיות אדם טוב יותר ולא לחזור על חטאים כאלה כי העולם הוא גלגל ואם לא תעשי כן זה יחזור אליך בבומרנג אם תרצי לדבר איתי אשלח לך את המייל שלי אני מוכנה לעזור לך בשימחה ומה שחשוב לזכור זה ש"אם אתה מאמין שיכולין לקלקל תאמין שיכולין גם לתקן " בברכה , מישהי שאוהבת לעזור
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנונימית
.סוזי12/11/2008התחברתי מאד למה שאת כותבת מלבד דבר אחד.חלילה לה מלדבר עם אישתו.אכן הבחור מעד אבל הוא רוצה לתקן את עצמו לפי תגובתו אלי.מלבד זאת האשמה בקלות שבה ניתן לגבר לקבל את מבוקשו בדרך כלל באשמת האישה ו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאשמח למייל שלך...
הילה12/11/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההיי הילה
דין12/11/2008אני שמח שקיבלת את התגובה שלי כמו שהיית צריכה לקבל ולא התייחסת לחריפות שבה שנועדה בראש ובראשונה להעיר אותך....יש לי עוד המון דברים לאמר לך שיעזרו לך ואני פחות או יותר בגילך....אם תרצי אני מוכן בכיף לעזור אם את רוצה את המייל שלי אתן לך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?