בגידות-ופרידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידות-ופרידה
    אנונימית
    11/11/2008

שלום רב, אני בת 28.6 שבשך 8 שנים יצאתי עם בחור שבגד בי אין ספור פעמים. ואי אפשר לספור את כמות הפעמים שנפרדנו . הגלוי הראשוני היה כשהיתי בת 24 והוא טס עם מישהי לחו"ל וניסה להסתיר זאת. מה שקרה שנפרדנו וחזרנו מאז כמו שצינתי עשרות פעמים . לפני חודש וחצי הוא הציע לי נישואין ואני הסכמתי לכך ואז גילתי שבזמן שלא היינו ביחד הוא היה מלמעלה מ- 20 בחורות שלכול אותן בחורות בבוקר ובערב הוא מסמס את אותן ההודעות. ושהוא עדין מתרועע עם אחת מהן. כמובן שאני עזבתי את הכול ואמרתי לא תודה רבה! אני רוצה זוגיות בריאה שגם ככה היתה חולה . אני לא יכלתי לעצום עין,כול הזמן היד על הדופק,הוא הולך לחבר והבטן שלי מתהפכת 180 מעלות וחוזרת. ולמרות ה"אהבה" שלי אליו החלטתי שאני מעדיפה את עצמי מאשר מישהו שטוען שהוא השתנה ושהוא אחר. לפעמים צריך לבדוק טוב טוב לפני נכון שאין לדעת . אל תשרפו שנים ארוכות בלחשוב שמישהו משתנה . אני מאמינה גדולה בשינוים אבל מסתבר שהייצר המיני וסוג ההרפתקאה גדול מנשוא.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידות-ופרידה

הוספת תגובה

• תברחי כל עוד נפשך בך

מירב
    11/11/2008

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: אנונימית

עידית הוניגמן
    11/11/2008

כל הכבוד לך מקווה בשבילך שתמצאי קשר בריא וטוב עבורך

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו