רוצה אבל פוחדת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה אבל פוחדת
    מירית
    16/11/2008

שלום רב, אני בת 45, נשואה למעלה מ- 15 שנה, + 2 ילדים. הנשואים רוויי מתח מיומם הראשון. הוא מסרב ללכת לטיפול או ייעוץ כלשהו, רק מאשים אותי. ככל שהשנים עוברות ברורים לי כמה דברים : 1. לולא הילדים כבר מזמן לא הייתי איתו. 2. מבחינה ראציונלית ברור לי שגם טובת הילדים היא פרידה. הם חיים בגיהנום של השמצות הדדיות בין ההורים, וגם צעקות והתפרצויות. 3. הגירושין יהיו קשים. הוא יילחם בכל הכוח. אני עובדת ועצמאית מבחינה כלכלית. כבר נפגשתי עם עורכי דין. למרות כל זאת, אני לא מסוגלת להביא את עצמי לבצע את הצעד הראשון ולפתוח בצעדים הנחוצים. בכל פעם אני "כמעט" שם, מחליטה , אבל פוחדת. מחפשת עצה אם מישהו היה במצב הזה. איך מעיזים לעשות את הצעד הראשון. ברור לי שאני רוצה להתגרש, שאין סיכוי לשיקום הקשר, ואני פשוט לא מסוגלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה אבל פוחדת

הוספת תגובה

• הודעה של: מירית

עידית הוניגמן
    18/11/2008

שלום מירית
    זה שברור לך שזה מה שנכון זו התחלה חשובה , אפשר להבין את הקושי לבצע זה יכול להיות מכל המיני סיבות , אפשר להבין ממך שיש לך פחד להתמודד מולו ואיתו,ולהכנס למאבק .
    אני ממליצה לך לפנות ליעוץ על מנת להבין טוב את הפחדים ולהעזר בלהתמודד איתם, התמודדות נכונה היא חלק חשוב בפרידה הריגשית לא רק המשפטית , איך להתמודד עם הפחד וחוסר המסוגלות מולו זה תהליך חשוב בשיקום שלך

בהצלחה

עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו