מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רוצה אבל פוחדתמירית16/11/2008
שלום רב, אני בת 45, נשואה למעלה מ- 15 שנה, + 2 ילדים. הנשואים רוויי מתח מיומם הראשון. הוא מסרב ללכת לטיפול או ייעוץ כלשהו, רק מאשים אותי. ככל שהשנים עוברות ברורים לי כמה דברים : 1. לולא הילדים כבר מזמן לא הייתי איתו. 2. מבחינה ראציונלית ברור לי שגם טובת הילדים היא פרידה. הם חיים בגיהנום של השמצות הדדיות בין ההורים, וגם צעקות והתפרצויות. 3. הגירושין יהיו קשים. הוא יילחם בכל הכוח. אני עובדת ועצמאית מבחינה כלכלית. כבר נפגשתי עם עורכי דין. למרות כל זאת, אני לא מסוגלת להביא את עצמי לבצע את הצעד הראשון ולפתוח בצעדים הנחוצים. בכל פעם אני "כמעט" שם, מחליטה , אבל פוחדת. מחפשת עצה אם מישהו היה במצב הזה. איך מעיזים לעשות את הצעד הראשון. ברור לי שאני רוצה להתגרש, שאין סיכוי לשיקום הקשר, ואני פשוט לא מסוגלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: מירית
עידית הוניגמן18/11/2008שלום מירית
זה שברור לך שזה מה שנכון זו התחלה חשובה , אפשר להבין את הקושי לבצע זה יכול להיות מכל המיני סיבות , אפשר להבין ממך שיש לך פחד להתמודד מולו ואיתו,ולהכנס למאבק .
אני ממליצה לך לפנות ליעוץ על מנת להבין טוב את הפחדים ולהעזר בלהתמודד איתם, התמודדות נכונה היא חלק חשוב בפרידה הריגשית לא רק המשפטית , איך להתמודד עם הפחד וחוסר המסוגלות מולו זה תהליך חשוב בשיקום שלך
בהצלחה
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?