חשד בבגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חשד בבגידה
    ליהי
    20/11/2008

אני נשואה 15 שנה, שני ילדים, עליות וירידות, השבוע גיליתי רשימה של כתובות וטלפונים של דירות דיסקרטיות (נערות ליווי), התעמתתי עם בעלי בנידון, לטענתו הענין לא הגיע לכלל מימוש. איסוף הנתונים לבדו פוגע בי קשות ולמרות הכחושותיו אני מרגישה נבגדת, אין לי מושג איך לנהוג? לשבור את הכלים הוא לא משהו שאני רוצה לעשות השאלה היא אם ניתן למנף באמצעות המשבר הזה את היחסים למקום יותר טוב או שהספקות ינקרו בי עד שאצא מדעתי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חשד בבגידה

הוספת תגובה

• הודעה של: ליהי

עידית הוניגמן
    20/11/2008

שלום ליהי
    אין ספק שיש לעשות משהו ואין לטאטא מתחת לשטיח אני הייתי ממליצה לך להשתמש בזה כדי לגייס אותו לטיפול אז תהיה התיחסות לבעיות האמיתיות ואז אם יהיה שינוי ותהיה עבודה על הזוגיות השאלה היה או לא תהיה פחות רלונטית

בהצלחה
    עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רשימה = בגידה

מוזס
    20/01/2009

שלום לך לצערי מנסיוני גם אני נגררתי לדירות דיסקרטיות - אם מצאת רשימות חזקה על בעלך שהוא השתמש בה . למזלי אשתי לא יודעת אך אני מרגיש גרוע עם העניין . הנחמה - אין כאן בגידה רגשית נערת ליווי אינה תחליף לאשת נעורים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו