מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- משמורת על הילדיםרעות20/11/2008
שלום אני גרושה עם 4 ילדים.אחת בת 20 השניה בת 18 השלשי בן 13 והקטנה בת 9. מאי אילו סיבות הילדים רוצים את האב ולא מעוניינים לחיות איתי. רציתי לדעת אם יש אפשרות וכדאי לקחת את המשמורת על הילדה הקטנה למרות שהיא אינה רוצה להפרד מאחיה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: רעות
עידית הוניגמן20/11/2008שלום רעות
את צריכה לברר לעצמך מאיזה סיבות את רוצה לקחת דווקא אותה וכמה זה נכון לה,אני חושבת שזה לא נכון להפריד בן אחים במיוחד שהיא אומרת לך שזה מה שהיא רוצה
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רעות22/11/2008אני רוצה לקחת אותה כי הילדים הגדולים לא מעוניינים ולא רוצים לשמוע על זה בכלל. הילדה הקטנה מושפעת מהאחים הגדולים שלה. אני לא יודעת אם זה באמת מה שהיא רוצה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתגובה
עידית הוניגמן22/11/2008שלום רעות
אני מאד מסכימה עם מה שסוזי כתבה לך חשוב שתתעסקי במהות הקשר איך את שומרת , בונה קשר משמעותי ונכון ומחובר ורגיש לצרכים של הילדים שלך ולא להיות במקום של התחשבנות ופגעות
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשמורת
.סוזי22/11/2008שלום לך אינני בעלת מקצוע אבל בעלת ניסיון.נידמה לי שבמקרה שלך לא .חשוב איך קוראים לזה משמורת או לא.העיקר שתהיה שם בשביל .הילדים שלך.שתבואי הרבה לבקרם.כמה שיותר.שתוכיחי להם שאבפת לך מהם. ילדים יודעים בדיוק מתי את מתכוונת ומתי לא.בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)