משמורת על הילדים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• משמורת על הילדים
    רעות
    20/11/2008

שלום אני גרושה עם 4 ילדים.אחת בת 20 השניה בת 18 השלשי בן 13 והקטנה בת 9. מאי אילו סיבות הילדים רוצים את האב ולא מעוניינים לחיות איתי. רציתי לדעת אם יש אפשרות וכדאי לקחת את המשמורת על הילדה הקטנה למרות שהיא אינה רוצה להפרד מאחיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    משמורת על הילדים

הוספת תגובה

• הודעה של: רעות

עידית הוניגמן
    20/11/2008

שלום רעות
    את צריכה לברר לעצמך מאיזה סיבות את רוצה לקחת דווקא אותה וכמה זה נכון לה,אני חושבת שזה לא נכון להפריד בן אחים במיוחד שהיא אומרת לך שזה מה שהיא רוצה
    עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

רעות
    22/11/2008

אני רוצה לקחת אותה כי הילדים הגדולים לא מעוניינים ולא רוצים לשמוע על זה בכלל. הילדה הקטנה מושפעת מהאחים הגדולים שלה. אני לא יודעת אם זה באמת מה שהיא רוצה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לתגובה

עידית הוניגמן
    22/11/2008

שלום רעות

אני מאד מסכימה עם מה שסוזי כתבה לך חשוב שתתעסקי במהות הקשר איך את שומרת , בונה קשר משמעותי ונכון ומחובר ורגיש לצרכים של הילדים שלך ולא להיות במקום של התחשבנות ופגעות
    עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• משמורת

.סוזי
    22/11/2008

שלום לך אינני בעלת מקצוע אבל בעלת ניסיון.נידמה לי שבמקרה שלך לא .חשוב איך קוראים לזה משמורת או לא.העיקר שתהיה שם בשביל .הילדים שלך.שתבואי הרבה לבקרם.כמה שיותר.שתוכיחי להם שאבפת לך מהם. ילדים יודעים בדיוק מתי את מתכוונת ומתי לא.בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו