שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    מרי
    26/11/2008

שלום, זה לא קשור כל כך לפורום, אבל אולי תהיה לכם עצה בשבילי, יש לי 2 בנות בת 5 ובת שנה וחודש עוד כחודש אני אמורה לטוס ל10 ימים לחו"ל מה לעשות עם הבנות איך להתנהג איתן , האם הקטנה שכעס עליי , האם תהיה לה חרדת נטישה ? הגדולה מאד קשורה אליי אבל אני בטוחה שאם אסביר לה היא תבין אומנם תתגעגע אבל אני מאמינה שיהיה בסדר כי היא תהיה מוקפת במשפחה אחותי ההורים שלי בעלי , אשמח לעצה , עדיין לא קניתי כרטיס כך שהכל עוד פתוח תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• מרי

תמי אורן
    26/11/2008

מרי שלום,
    ראשית שתיהיה לך נסיעה נפלאה. את משאירה את הבנות בידיים טובות אבא, סבים ודודה.חשוב לדבר עם הבנות ולהכינן לקראת הנסיעה שלך. להכין יחד לוח שבו ידביקו מדביקה על כל יום שעובר ניתן להכין קופסה לכל אחת עם 10 מסטיקים או סוכריות וכל יום תאכל סוכריה או מסטיק.נותן חוויה של שליטה וממחיש זמן מה שקשה להמחשה בגילאים הנמוכים.
    כמו כן ניתן להכין להן מכתבים קצרים ממך שיקריאו להן ניתן לצרף גם מתנה סמלית שהגיעה כאילו בדואר ממך. נותן תחושה של המשכיות ולא של נתק.
    ושוב נסיעה טובה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לראצה לנסוע

סוזי .
    01/12/2008

כאמא אני מייעצת לך שאם את יכולה לדחות את הנסיעה עד שהקטנה תביו ותוכלי להסכיר לה-אז תדחי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו