מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידה של בן הזוגנטלי28/11/2008
הי.. אני בת 24, היה לי חבר כמעט 5 שנים כשגרנו יחד מתוכם 3 , הכל היה מצויין , היחסים היו מאוד טובים והתקשורת ביננו הייתה מצויינת. לפני חמישה חודשים נפרדנו, בהתחלה כי הוא היה מבולבל ואז התברר שהוא התנשק עם מישהי מהעבודה שלו, הוא יזם את הפרידה, יצא מהדירה ומאז לא עשה סימנים של רוצה לחזור, היינו בהתחלה ידידים ואף שכבנו מס פעמים. לפני כחודש נתקתי עמו קשר באופן סופי אך אני לא מצליחה להתגבר עלך מה שהיה בינינו , הקשר היה ממש טוב, מעולם לא נפרדנו לפני כן, וכל לילה אני חולמת שאנחנו מתאחדים שוב והכל בסדר ביננו. יצאתי מאז עם גברים אבל לא היה מישהו שהצליח להעלות בי איזשהו רגש. בחודש האחרון אני מתרחקת מכל מה שקשור לגברים ולא מצליחה להכניס אף אחד ללב שלי. חשוב לי לציין שאין בי גם אהבה יותר לאקס, והעניין של הבגידה עם הבחורה הזאת די שבר אותי. אני לא רוצה לחזור אליו, אני פשוט מתגעגעת לתחושת הביטחון של לגור עם מישהו ולחזור כל יום הביתה אליו. אשמח לשמוע על אנשים שעברו את זה והתגברו מבלי להתאהב שוב . אני רוצה לציין שיש לי כן הרבה חברים, אך בתקופה האחרונה אינני נפגשת עם אף אחד מהם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידה של בן הזוג
תמי אורן29/11/2008נטלי שלום,
נראה על פניו מתוך מה שתארת שהנך נמצאת במצב רגשי שאני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול כדי להבין לעומק את העובר עלייך יתכן שזו תגובה טבעית לפרידה אחרי תקופה ארוכה של חברות אשר השליכה על חייך באופן כללי כפי שציינת או משבר שיתחבר למשבר קרי בגרותך.זכרי את מרבית שנות בגרותך היית עם בן זוג.
מאחלת לך הצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?