ילד מחוץ לנישואין -מה לעשות??

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ילד מחוץ לנישואין -מה לעשות??
    דנה
    03/12/2008

אני בת 53 נשואה פלוס 3 ילדים. לחרדתי גיליתי כי לבעלי ילד מחוץ לנישואין עקב בגידה של 3 שנים.הילד כיום בן 3 .הוא אינו מכחיש את הבגידה טוען שאין לו כיום שום קשר מיני אם האשה. הןא רק רואה אותה כשהוא מגיע לבקר את הילד.הוא מתעקש להישאר בקשר אם הילד (הוא חתם על אבהות) ורוצה לראות אותו פעם בחודש למרות התנגדותי..רוצה לשקם את יחסי הזוגיות שלנו במקביל. לא מוכן לשמוע בכלל על אופציה של פרידה ממני אני מבולבלת האם יש למקרה כזה סיכוי? איך אפשר אם בכלל להתגבר על מכה כזו?אנא עזרתכים הדחופה??????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לדנה

סוזי .
    04/12/2008

אם את בוגרת מספיק בנפשך תזרמי עם החיים.בעלך רוצה לשקם את נישואיכם-עזרי לו.העובדה שישלו ילד נוסף היא עובדה והוא בשר מבשרו.לא היית רוצה שיתכחש לאחד מילדיך ואותו דבר זה הילד הזה בשבילו.לא משנה מאיפה הגיע הילד אבל כעת הוא נמצא והוא בשר מבשרו ועליך להשלים עם זה ולנסות לחבב את הילד ובכך .תשיגי אהדה גוברת מבעלך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: דנה

עידית הוניגמן
    04/12/2008

שלום דנה
    אפשר להבין את הכאב הפגיעה ,ההלם הכעס... אני ממליצה לך מאד לפנות לטיפול זוגי לברר לעצמך ולכם את אתם רוצים לשקם יש חשיבות שיהיה מקום שתוכלי להביע את התחושות ושהוא ישמע ויהיה מודע, אםצ = תחליטולהשאר תצטרכו למצוא פיתרון שיתחשב בצרכים שלך ושלו. זה אכן מצב לא פשוט שבו הפצע נוכח כל הזמן בחייכם ואת תצטרכי לברר איזה מחיר עבורך קשה יותר

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את לא לבד

ורד
    04/12/2008

לדנה אני נמצאת באותו מצב ליבי איתך כי אני יודעת בדיוק מה עובר עליך

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדנה

ורד
    05/12/2008

[email protected] אם תרצי לדבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו