מערכת זוגית שנייה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מערכת זוגית שנייה
    אדית
    10/12/2008

אני גרושה כ-4 שנים לאחר גירושין מכוערים של בגידה עם חברה "טובה" והמון חובות שחלו עליי. כיום אני במאבקי משפט עם הגרוש שלי לגבי מזונות, הגרוש החליט לתבוע אותי בהקטנת מזונות כאשר הוא יודע שאני כבר 8 שנים ללא חשבון בנק בגללו, אך לצערי, מגלים את פרצוף האדם רק לאחר הגט. לא ? לפני כשנה בערך הכרתי אדם מקסים (בסוף חודש זה אנו חוגגים שנה) וגם הוא גרוש + ילד בן 10, ולי יש 2 ילדים ילדה בת 7 וילד בן- 8.5. הבעיה היא אחרת הילד במשמורת שלו, זהו ילד חכם ומקסים שעבר משברים מאוד קשים ולכן יש לו משקעים ובעיות התנהגות קשות כגון: אלימות, התפרצויות, חוסר תקשורת, בעית מרות, רכושנות, אני לא יודעת אם הוא עושה זאת בכוונת תחילה, כי לפי השיחות שלי עם הילד הוא לא מעוניין שאנו ניפרד, הוא מבקש את החברה שלי ושל הילדים, אך ברגע שאנו מגיעים הכל משתנה, בנוסף הוא חוזר הפוך ממהביקור עם אימו, ואני לא יודעת אם היא מסיטה אותו נגדנו, אני ובן זוגי מסתדרים מצויין, אהבה גדולה, הבנה, כבוד, תשוקה ומה שאי פעם רצינו בזוגיות מושלמת אך, כמו שתמיד אומרים: אין דבר מושלם, וזה נכון, יש בעיה עם בנו, הוא מתנהג לא יפה לבני ואלים כלפיו על כל שטות, אינו משתף אותו במשחקים כי הוא רכושני לדברים שלו, (וזה לגיטימי לילדים) וכל מפגש ביננו עם הילדים הופך לסיוט, ואני ובן זוגי מעוניינים לגור ביחד אך, איך אפשר להתקדם הלאה במצבים כאלו, אני מפחדת נורא נורא. דרך אגב לפני מס' ימים ניתקנו את הקשר והיה לנו קשה האחד בלעדי השני, וחזרנו כי אנו פשוט אוהבים, גילינו שאנו לא יכולים האחד בלי השני, ואנו מתוסכלים מהמצב, עד שיש לנו משהו טוב ביד, יש משהו שהורס. אשמח לעצה ועזרה בהקדם האפשרי. תודה מראש על כל עצה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מערכת זוגית שנייה

הוספת תגובה

• הודעה של: אדית

עידית הוניגמן
    10/12/2008

שלום אדית
    אם אתם רוצים לבנות את המסגרת החדשה באופן מושכל אני ממליצה לפנות ליעוץ , חשוב ןלהבין מה קורה לילד למה הוא מגיב ואיך נכון לעזור לו לא להיות כל כך הרסני יש כאן הרבה שאלות וצורך להבין איך עד כה התמודדו עים הקשיים שלו , סביר להניח שזה לא נגדך אלא מושלך עליך ועל בנך סביר שהוא מנסה להגיד משהו דרך ההתנהגות להורים שלו וצריך לעזור לו לעשות את זה באופן חיובי
    לא תוכלו לבנות משהו חדש מבלי לתת לו מענה

עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו