פרידה כואבת - לא עניין של זמן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה כואבת - לא עניין של זמן
    קורל
    13/12/2008

היי, פגשתי בחור מקסים באתר ההכרויות. יצאנו ביחד כחודשיים. הוא החליט מהקשיים שלו להיפרד ממני אתמול בצהרים בטלפון כי לא הייתי נוכחת בבית בכדי שיגיע לעשות זאת באופן מכובד יותר. כל-כך כואב לי וקשה לי בלעדיו עד כדי כך שבהשוואה למערכת יחסים שנכחתי בה שנה וחצי קודם לכן לא הרגשתי כמו שאני מרגישה כעת. אני כל הזמן חושבת איפה אני יכולה לתקן ומה. ויחד עם זאת, אני יודעת שעליי לכבד את החלטתו ולהמשיך הלאה. אני בת 30. ואני מרגישה שפיספסתי את הגבר של חיי ואין שום דבר שאני יכולה לעשות בנידון וזה הורג אותי לאט ובטוח. כמובן שאני נמצאת בסערת רגשות ולא חושבת בבהירות אלא שאני פשוט כל-כך רוצה שהוא יחזור לחיי. ממש התאהבתי בו וזה כל-כך כואב ועצוב לי. האם אי פעם השמש תזרח שוב בשמים? האם אי פעם אתרפא מהתחושה המעיקה הזאת?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הודעה של: קורל

עידית הוניגמן
    14/12/2008

שלום קורל
    את קצת במצב של עיורון ובוחרת לראות רק את החצי המלא ולא מוכנה לראות שיש כאן גבר שלא רוצה אותך ולא מסוגל להתמודד עם הקושי בפרידה באופן ישיר ובוגר ,השאלה היא אם זה נכון עבורך גבר כזה ואולי יש עוד דברים שאת בוחרת לא לראות

עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו