מרגישה כמו בכלא.....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מרגישה כמו בכלא.....
    n
    13/12/2008

שלום.... אני בת 24 + ילד בן שנה ו3 חודשים ואני ובעלי נשואים 3 שנים. אני במקור מפתח תקווה אך כיום אנו גרים כבר שנתיים וחצי בפרדס חנה עיר הולדתו אשר בה כל משפחתו(יופי לו). בכל אופן אני ובעלי לא מסתדרים כבר הרבה זמן זה כבר הגיע לרמות מגעילות של אי לא יכולה לנסוע להורים שלי הוא הרים עליי כמה פעמים יד אבל הכי כואב לי זה ההרגשה של ההתעללות הנפשית שהוא עושה לי הבידוד הזה כאן ואני לא יכולה לעזוב כי הוא לא נותן לי את הילד שהוא הכל בישבילי. אבל אני לא יכולה יותר אני רוצה להיתגרש אבל מפחדת ממה שיקרה אני רוצה לקחת את הילד ולחזור להורים שלי איך בבקשה אני עושה את כל זה אני באמת צריכה עזרה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מרגישה כמו בכלא.....

הוספת תגובה

• מרגישה כמו בכלא

חיים חדשים
    14/12/2008

חמודה בוקר טוב אני עזבתי את בעלי כשהילד שלי בן 6 שבועות תפסתי את בעלי בבגידה וברמאות,גניבה ממני. גם אני פחדתי בעלי לא השתמש באלימות אך הוא אמר לי שבחיים הוא לא יתן לי את הילד זה דבר מפחיד. הגעתי להחלטה לעזוב זה מה שאת צריכה לעשות זה קשה אפילו מאוד אבל מה מחיר החופש שלך ולתת לילד שלך את החיים הכי טובים שיש זה מה שהנחה אותי,סיפרתי את זה למשפחתי והם נתנו לי כוח לעזוב חשוב מאוד שיהיה לך המון תמיכה משפחתית,פניתי לסיוע משפטי בלי ידיעתו של בעלי התחלתי להערך בלי שהוא ישים לב זה המון התרוצציות ועם המשפחה חברים יכולים לעזור זה מעולה .בסיוע המשפטי את צריכה למלא שאלון ואז ישלך פגישה עם ע"וד שהיא מחליטה אם את מקבלת עו"ד מטעם הסיוע המשפטי את לא משלמת כלום,את חייבת עו"ד וללכת לפתוח ראשונה חשוב מאוד תיק בבית משפט לעיניני משפחה הכל בסודיות גמורה שבעלך לא ידע כלום אם בעלך השתמש באלימות זה לא יפסק הדאגה לילדך והחופש שלך זה מה שאת צריכה לחשוב זה בכלל לא קל אך מנסיון זה שווה לאף אחת לא מגיע חיים כמו בכלא את עוד צעירה החיים לפניך זה רק ההחלטה היא קשה אך היא בידך בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הודעה של: n

עידית הוניגמן
    14/12/2008

שלום לך
    את מתארת חיים בטרור ומאוד קשה לצאת מזה לבד , תפני לעזרה לתחנה ליעוץ נישואים או למרכז לטיפול באלימות באיזור תשתפי את ההורים שלךבמצוקות שלך אל תהיי לבד את לא צריכה לפחד הוא לא יוכל לקחת לך את הילד.

עידית הוניגמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין כמו החופש

אדית
    15/12/2008

דעי כי יש חיים אחרי ה"בלאגן" הזה, גם אני עברתי יסורים עד שאזרתי אומץ לעזוב נישואין קשים כמו שלי, עם 2 תינוקות, אך לבסוף עשיתי זאת. חמודה תאזרי אומץ וכמו שהנחו אותך בהודעה הקודמת כי את צריכה לפתוח את התיק בענייני משפחה ראשונה היא צודקת, אני עובדת בנושאי חוק ומשפט וכדאי שתעשי זאת ללא ידיעתו, ברגע שאת פותחת ראשונה יש לך את האפשרות להצליח בכל. וזה אומר לפתוח תיק למשמורת, הסדרי ראייה, ומזונות. לא לשכוח אף אחד מהנושאים הללו, כי ברגע שהוא יפתח ראשון בבית הדין, את "אכלת" אותה בגדול, כי בית הדין תמיד אבל תמיד לטובת הגבר ולעומת זאת בבית משפט לענייני משפחה הם בראש ובראשונה דואגים לילדים ואח"כ לאישה. אז, מהרי ותפתחי תיק בבית משפט הקרוב לאיזור מגורייך ואח"כ תגשי לסיוע משפטי ותקבלי ייצוג בחינם. את יכולה להיכנס לאתר של סיוע משפטי ויש שם את טופס בקשה לסיוע משפטי, תמלאי אותו ואל תתייחסי לטופס של הצהרה לעו"ד אין צורך בו, תצרפי אישורי עו"ש בנק ותשלחי לפקס בו את שייכת לאזור מגורייך, אם אינך יודעת יש את מס' הטלפון של סיוע משפטי הארצי בירושלים תאמרי להם את מקום מגורייך והם יאמרו לך לאיזה סניף את שייכת. אם תצטרכי עזרה, אני כאן לכל שאלה. בהצלחה רבה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו