מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פרידה מבן זוגשירה14/12/2008
אני בת 23 יש לי בן זוג 3 שנים מתוכן חיינו ביחד שנה וחצי , הוא גדול ממני ב11 שנים. סה"כ המערכת יחסים שלנו הייתה טובה לפני כ- חצי שנה התחילו הרבה מריבות מאוד לא אופייניות בטווחי זמן קצרים כאחת לחודש ואנחנו מרגישים שזוהי פצצת זמן שהולכת להתפוצץ ולא מצליחים להגיע לשום פתרונות למנוע זאת ברור לי שאנחנו מאוד קרובים לפרידה. בשיחות האחרונות שלנו הצעתי שנלך לטיפול זוגי כי אולי נגיע לפתרונות שלא חשבנו עליהם. הוא לא הסכים כיוון שלדעתו טיפול זוגי מתאים לזוגות שחיים יחד הרבה שנים ואם בשלב "כל כך " מוקדם של היחסים אנחנו צריכים טיפול כנראה שאנחנו לא מתאימים למרות שהמערכת יחסים בנינו בריאה ועד לחצי שנה האחרונה היה לנו ממש טוב ביחד וכל אחד צמח והתפתח בחייו.חשוב לציין שלפני ההערה הזו הוא לא רצה להיפרד וישב וחשב איתי מה נעשה כדי לשפר את המצב. אני מרגישה שהוא למעשה סתם את הגולל על מערכת היחסים שלנו. קשה לי לחשוב ש"אלחם" על מערכת יחסים בה אין לי פרנטנר שמוכן להילחם כמוני כדי שזה יצליח. ואני כל הזמן חושבת לעצמי האם הדברים שלא הצלחנו לפתור בנינו יכולים להיפטר בטיפול זוגי ,האם כבר בתחילת הטיפול הזוגי יודעים אם יש סיכוי שהוא יצליח,ואם הסיבה שהוא נתן כדי לא ללכת לטיפול זוגי היא הגיונית (אולי מתחבא משהו אחר מאחוריה) ואם יש דרך לשכנע אותו אחרת. תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הודעה של: שירה
עידית הוניגמן14/12/2008שלום שירה
מנסיוני טיפול זוגי מאד יכול לעזור והיום בתקופה בה זוגות חיים ביחד כל כך הרבה זמן ללא נישואים זה מאד מקובל ומאוד עוזר לבנות את הקשר נכון.ולצאת מהפלונטרים שאתם נתקעתם בהם. יחד עם זה את לא יכולה לקחת ממנו את האחריות והנכונות שלו לעבוד על הקשר ואם הוא יבחר שלא זה שלו.. אתם צריכים להבין שזה קורה ולא חריג שזוג נתקע ולפעמים רק משהו מבחוץ יכול לעזור לצאת מהתקיעות מבלי שזה מתאר מערכת פתלוגית .
בהצלחה
עידית הוניגמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
שירה15/12/2008תודה על תשובתך. לצערי הרב,נפרדנו כמו שאמרת אלו פלונטרים שלא הצלחנו לפתור,יכול להיות שהרעיון ללכת לטיפול היה בשלב מאוחר מידי בשבילנו. הכל כל מוזר,פתאום הוא לא חלק מהחיים שלי יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?