בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה
    חלי
    18/12/2008

אני בת 31 נשואה +2 נשואה באושר בעלי הוא בנאדם מקסים נותן מעניק מפנק הכל... לאחרונה יש לי קשר אם גבר (לא נשוי) ונורא כייף לי לדבר איתו ...לאחרונה גם יזמנו כמה פגישות, ובפגישות התגלו גם שיש קצת רגשות ואני קצת פוחדת מזה... אני לא רוצה להסחף לתוך זה אבל ממש כייף לי לשבת איתו. הוא מפרגן לי כל הזמן. האם זה בסדר מה שאני עושה, או שזה נקרא עדיין בגידה? בבקשה תעזרי ... מה אני צריכה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• אלמונית

תמי אורן
    18/12/2008

אלמונית יקרה,
    ממליצה לך בחום לבחון מה הסיבה שאת בקשר הזה . מה על אף היות בעלך איש מקסים ומעניק עדיין חסר שאת מחפשת מחוץ למסגרת הנישואים. הפנייה שלך לעזרה באה ממקום שאת מבינה שהקשר עשוי לסכן את נישאייך אז בידקי ראשית עם עצמך ותעזרי במידת הצורך.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה

חלי
    18/12/2008

אני מודה לך על תשובתך המהירה... רציתי רק להגיד שלא היה בינינו קטע מיני אלה רק החזקת ידיים ואני ממש לא חושבת שיהיה מעבר לזה. ברגע שאני נמצאת איתו ושאני חוזרת לבעלי זה נותן לי מרץ להיות איתו.. אני לא מבולבלת ואני רוצה את בעלי מאד. פשוט הקשר הזה לשבת ולדבר עושה לי טוב. זה גרוע... משהו לא בסדר? תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמונית

תמי אורן
    18/12/2008

אלמונית שלום,
    עצם העובדה שאת מכניסה צלע שלישית היא בעייתית. אין ספק שזה יגרע מהאינטימיות שלך ושל בעלך מעצם היותה ברקע בין עם מין או בלי מין.לכן שוב ממליצה על טיפול שיבהיר לך את הצורך בצלע שלישית.
    בהצלחה
    תמי אורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אלמונית יקרה

אסף
    18/12/2008

אל תיבהלי יותר מדי אם אגיד לך שזאת ,לדעתי כן בגידה. כמו שאמרתי פעם בגידה זה לא רק סקס. אבל יחד עם זה אני חושב שמבחינתך את מצאת בסך הכל חבר. כמו שלבעלך יש חברים שכיף לו לדבר איתם כך גם לך. רק שאצל בעלך זה חברים ואצלך זה חבר. הסיפוק שאת חשה כשאת אחרי הפגישה עם הבחור לדעתי מקורו לא בתשוקה מינית וגם לא ברגשי אהבה אלא בצורך בסיסי לפגוש אדם שאת חופשיה לדבר איתו על מה שבא לך בידיעה שהוא מקבל אותך כמו שאת. סביר להניח שהבחור הוא איש שיחה נעים. אז אל תבלבלי בין מאהב לחבר. יש לאישתי חברה שהיא חברה הכי טובה שלי ואיתה הרבה יותר כיף לי לשבת על קפה ולדבר מאשר עם אישתי אבל אין ביננו שום דבר מעבר לזה. אבל תזהרי כי את מסכנת המון בקשר הזה. אם הדבר ייודע לבעלך לכי תוכיחי שזה באמת רק חברות. המחיר שתשלמי יהיה יקר. יקר מאד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לק.

חלי
    21/12/2008

אני מאד מאד מודה לך , אני מודעת לזה שזה מסוכן, אני באמת חושבת שהקשר הזה הוא חולה ואני צריכה להפסיק למרות שיהיה לי קשה כי באמת באמת כייף לי לדבר איתו

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תהני מהחיים.... ושימרי על המישפחה

תכירי
    31/12/2008

מים גנובים ימתקו......בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו