אדית

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אדית
    חיים חדשים
    18/12/2008

אני חושבת שאצלי זה קצת יותר מסובך משום שלא היה לנו חשבון בנק משותף ורכוש משותף ואני ההייתי בשבילו מטרה נוחה והתביעה של השכ"ד זה על צקים שלי בחתימתי קיבלתי כמה עוה"ד כי כל אחד עוסק במשהו אחר 1 גירושין2 זיוף צקים 3 תביעה מחברה סלולרית כשהמכשירים היו חתומים על ידי והוא השתמש באחד המכשירים ועשה הסכמים נוספים בלעדיי,אני לא יכולה לעשות איחוד תיקים משום שהבעתי התנגדות על 3 תיקים,אני פשוט יחכה מה יהיו ההחלטות אבל החלטתי על אסטרטגיה כדי לגבות מהנבל את החובות וזה לא דרך בית משפט אך חוקי לחלוטין תודה על ההקשבה נגשתי למשרד הרווחה ובשבוע הבא אני אמשיך את הטיפול יהיה בסדר בסוף אני אראה את נקודת האור שלי ביי וסוף שבוע מהנה יש תקווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אדית

הוספת תגובה

• אדית חיים חדשים

תמי אורן
    18/12/2008

אדית, קראתי על מצוקתך אני חושבת שאת פועלת נכון קיבלת עצה מבעלת ניסיון. תפעלי בהתייעצות עם עוה"ד שלך בכל עניין ודבר. ושימרי על עצמך.
    בהצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו