דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    רחלי
    19/12/2008

אני בת 25 התגרשתי פעם שניה לפני חדשיים הסיבה היתה שהוא רצה חופש והיה לו קשה עם ילדיי הינו נשןאים 7 חדשים עכשיו הוא מחיג אלי בוכה אנהי רוצה לחזור אלייך בבקשה קבלי אותי לחיקך אין חיים בלעדך וכו וכו אני לא יודעת מה לעשות הוא אומר שהשתנה מהקצה לקצה אך אני מפחדת ליפול שוב וחוץ מזה שאחים שלי ממש ל א רוצים אותו יותר יש לצין שיצאנו ממש קצץ לפני רק 4 חדשים אבל זה לא נראה לי הסיבה אני ממש בהתלבטויות כי אני לא יודעת אך הוא יתנהג באמת יכול ליהיות שרק רע לו והוא מחפש עןד פעם מקלט אצלי בבקשב עיצה תודה רחלי הינו גרים אצל אמא שלי והוא יש לו 2 בנות גם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף

תמי אורן
    20/12/2008

רחלי שלום,
    אני חושבת שהכל אצלכם מתנהל בדחיפות. חתונה גירושים וכו'. להערכתי ע"מ לבחון את היחסים מחדש חשוב להיות בתהליך טיפולי כדי לתת מקום ומחשבה לכל פעולה שלא תיהיה. אתם שניכם למודי ניסיון ביחסים וניסיונות שלא צלחו ויש דפוס שאתם משחזרים אותו צריך לבחון את הדפוס ובנוסף אל תשכחו יש גם ילדים כך שהאחריות כפולה ומכופלה. כדי לדעת האם מחוייבותו רצינית כאמור יש להתחיל בטיפול.
    בהצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו