מנסה לסייע לאחותי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנסה לסייע לאחותי
    אלמונית
    20/12/2008

אחותי בת 38 נשואה 15שנה יש לה 5 ילדים כבר תקופה של שנתיים בעלה יוצא כמעט כל ערב טוען שזה לעסקים יש לו משרד פרטי של הנהלת חשבונות כל ערב יוצא חוזר בשעות 2 3 ואפילו 4 בבוקר לפעמים אפילו אומר לה שהוא צריך חופשה והוא נוסע לבית מלון פעם הוא אמר לה את השם של המלון והיא כל הלילה ניסתה להשיג אותו ולא הצליחה התקשרה למלון ואמרו לה שהוא ביטל את ההזמנה לפי כל זה אנחנו מגיעים למסקנה שהוא בוגד בה גם במשרד רומזים לה שיש לו משהוא עם המזכירה היו בינהם הרבה מריבות על זה אני חושבת שחאחותי במצב נפשי מאוד קשה מזה היא כל הזמן בוכה לנו לי לאחי אני המלצתי לה לשים בלש אחריו היא נורא מפחדת להישאר לבד אבל היא לו רואה את העתיד איתו מבחינת הנכסים חלק מהם כתובים על אמא שלו כמו כן הוא מזרים לחשבון הבנק של אמא שלו גם כסף לשמירה מה על אחותי לעשות אני מפחדת שהיא תשבר ותגיע לאבדון בבקשה עזרו לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנסה לסייע לאחותי

הוספת תגובה

• מנסה לסייע לאחותי

תמי אורן
    21/12/2008

אלמונית שלום,
    ממליצה מאוד לפעול בכמה מישורים האחד טיפול כדי להתחזק ומנגד להבין בינה לבין עצמה את הסיבות שנשארת במערכת היחסים והאם על אף מה שקורה עדיין בוחרת ומאיזה מקום בוחרת. מדברייך נשמע שבחרה מתוך פחד ותלות.כמו כן ממליצה לפנות לעו"ד העוסק בדיני אישות כדי שימליץ לה כיצד לנהוג כדי שתבטיח את עצמה כלכלית במידה ותחליט להתגרש.ואתם כמשפחה תהיו לה לתמיכה , חשוב מאוד בתקופות כגון זו שאחותך עוברת.
    בהצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו