תמיכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תמיכה
    בת
    22/12/2008

שלום, אמא שלי היא אשה נבגדת שבוחרת ,כבר שנים להמשיך ולחויות עם אבי,הבוגד. היא הלכה לפסיכולוגית בעבר שייעצה לה להתגרש -אך אמי כנראה לא מסוגלת ..או לא רוצה. אני מעוניינת להפנות אותה לקבוצת תמיכה (מפגשים פרונטלים ולא פורום באינטרנט) ששם תוכל להתייעץ ולדבר עם נשים במצב שלה ואולי גם עם איש מקצוע-כמובן שבתשלום היא לא מחפשת שישכנעו אותה או יעזרו לה להתגרש אלא תמיכה ושיחה תודה להמלצתך,שכן איינני חושבת שהתייעצות איתי, ביתה ,תוביל אותי או אותה למקום טוב יותר... תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תמיכה

הוספת תגובה

• תמיכה

תמי אורן
    22/12/2008

שלום לך בת,
    לגבי שאלתך אני לא מכירה מקום שאני יכולה להמליץ עליו המקיים קבוצות תמיכה לנשים במצבה.
    אני ממליצה לה לפנות לתחנה לייעוץ נישואין באזור מגוריה ולבדוק האם מקיימים קבוצות ישנן תחנות שמקיימות קבוצות. כמו כן, אני ממליצה על טיפול פרטני מבלי להביע דיעה או עמדה כי לשיטתי היא מזמינה התנגדות. אמך צריכה אוזן קשבת מכוונת לא שיפוטית ולא ביקורתית שתוכל לבחון איתה את הסיבות לבחירות שהיא עושה. ובכל מקרה עצתי לך את מכירה רק את הצדדים הבוגדניים של אביך כי אותם מספרת לך אמך אבל אף אחד לא נשאר בזוגיות מהסיבות האלה בלבד כנראה שיש באביך עוד צדדים לכן אמך צריכה להחליט ולך לא נותר אלא להיות קשובה או לא ולתת לה את כל המרחב לקחת את ההחלטות הנכונות לה בחייה.
    כמו כן לא הוגן שאמך בדרכה שמה אותך במקום של קונפליקט נאמנות שניהם הורייך.
    בהצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו