מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מקווה שהמצא את המפתח להתגבר..איילה26/12/2008
שלום, אני שקועה במצב שאני כבר לא יודעת מה לעשות זה גובל כבר בכאבי ראש,בטן וכל דבר אפשרי. אני עם מישהו כבר 3 חודשים , ובחודש האחרון המערכת יחסים בינינו פשוט צנחה כלומר הוא הפסיק להתקשר , בא אלי רק 2 ,3 פעמים בשבוע, לא יוצאים לאף מקום, לא עונה לי לפעמים, נותן לי תרוצים כאלה ואחרים. החלטתי להפרד כבר מלפני שבוע על אף הקושי הרב,הוא בא אלי ניסיתי והוא התחיל לבכות, אמר שאני הכל בשבילו כמובן שנשברתי בתקווה שישתנה ואתן לו הזדמנות, אציין עברתי איתו הרבה וזה כבר הזדמנות 5 שלו. לא ראיתי כל שינוי אומנם הוא בא אלי אבל היחס שלו לא השתנה כלפי, לא אומר אני אוהב," רק כשאנחנו רבים.ומתווכחים. נמאס לי ואני לא יודעת איך לסיים את זה אני מפחדת , שיפרוץ בבכי כי הוא ריגיש, אבל באמת האדישות שלו לכל דבר הורגת אותי ואני לא מסוגלת. הוא לא משקיע ואני נותנת את הכל. איך אני נפרדת ממנו? איך אתגבר אני מפחדת להמשיך בלעדיו,מפחדת מהכול... בבקשה תעזרו לי,למה אני תקועה בבור ללא תחתית. תודה .איילה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תשובה לאיילה
חיים חדשים26/12/2008יקירתי את לא צריכה להיות במקום שאת נמצאת בו מגיע לך הרבה יותר אתם יוצאים רק 3 חודשים וכך הוא מתנהג .בהתחלה יש את החיזורים,מילות האהבה,את הכיף להיות אחד עם השני לפי מה שאת מספרת רק את משקיעה ועושה וזה כבר לקוי לטנגו צריך שתיים,הוא כנראה לא מספיק רוצה חבל על הזמן,וכאשר את אסטרטיבית ולא מוותרת אז הוא פועל על הצד הריגשי בכי והתחננויות זה קשה אך אם אתם רק בהתחלה ההמשך יהיה יותר גרוע צאי עכשיו ואני בטוחה שתמצאי לך בחור שיחזר אחרייך יאהב אותך כמו שאת ותהיי מאוהבת ונאהבת זה העיקר אל תתפשרי בהצלחה ושבת שלום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמקווה שאמצא את המפתח להתגבר
תמי אורן26/12/2008איילה שלום,
פרידה היא קשה מאוד בכל שלב ובוודאי בשלב כ"כ ראשוני וכשניסיונות חוזרים ונשנים. ממליצה על טיפול ע"מ לבדוק למען עצמך מה תרומתך לתהליך וממה קשה לך להפרד.כי ולא הרגש יגבר על ההגיון. ברמה ההגיונית את מבינה שאין מוצא בקשר אבל משהו בקשר ניתן לך שקשה לך לוותר עליו.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהפריד את הראש מהרגש זה קשה..
איילה.26/12/2008בכל מקרה, תודה לכן, אני החלטתי להפרד ממנו ולהמשיך לבד עם כל הדמעות בנתיים הוא לא חזר אחרי ההודעה האחרונה שלי אליו שבאמת איאפשר ככה,ושזה חד צצדי. מקווה שלא יחזור כדי שיהיה לי יותר קל להתתמודד. תודה,וחג שמח.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?