מחפשת בלש טוב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת בלש טוב
    יעל
    26/12/2008

היי אני חושדת כי בעלי בוגד בי, למעשה אני כמעט בטוחה. מעוניינת לפתוח בהליכי גירושין ולצורך העניין מחפשת בלש טוב, שיוכל לעזור לי אל מול בית המשפט. חשוב לי שיהיה בלש טוב ומקצועי מאזור המרכז אנא- אם מישהו מכיר אודה מקרב לב לקבלת פרטים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת בלש טוב

הוספת תגובה

• מחפשת בלש טוב

תמי אורן
    26/12/2008

יעל שלום,
    ממליצה לך קודם לפנות לעו"ד להתייעץ ולקבל ממנו המלצות לגבי בלש. כמו כן להתגרש אפשר תמיד צריך לבחון גם את המשבר כדרך לצמיחה .כרגע את כועסת ופגועה וזה אכן כואב מאוד אבל בוודאי לא הייתי ממליצה לך לקחת החלטה ממקום כזה.כמו כן ממליצה להתלוות ביעוץ מקצועי.
    בהצלחה תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מחפשת בלש טוב

יעל
    28/12/2008

פניתי לעו"ד הוא זה שהמליץ לי לפנות לבלש אין כאן שום מקום לצמיחה למשהו טוב לאחר משבר ניסינו הדברות מספר ומספר פעמים אין מוצא זוהי לא מריבה ראשונה ובטח שלא אחרונה גם טיפול זוגי ניסינו אין עם מי לדבר -בן אדם שלא מוכן להשתנות בכל זאת אני פונה למשתתפים בפורום אם אתם מכירים בלש טוב מאזור המרכז אני אשמח אם תעדכנו אותי בפרטים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו