גירושין ואיומים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גירושין ואיומים
    אבי
    27/12/2008

שלום אני נשוי כשנתיים אני ואישתי תמיד רבים ולמרות שאני משתדל תמיד לרצות אותה יש מידי פעם ריבים קשים ביננו אני לא רוצה לפרק את הנישואים איתה אבל הגעתי למצב שאני כבר מתוסכל מכל המריבות שלנו ומפחד גם מלהביא איתה ילדים לעולם כי אני לא תמיד בטוח לגביה שאני מעלה את המילה גרושים היא ישר מאיימת עלי שהיא תהרוס לי תחיים וזה קצת מלחיץ אותי אני במצב עדין ומבולבל ולא יודע מה עלי לעשות מצד אחד אני רוצה להישאר איתה כי יש לה מעלות טובות ומצד שני כבר מתוסכל מכל המריבות הקשות אשמח לעזרה בעניין יום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גירושין ואיומים

הוספת תגובה

• גירושים ואיומים

תמי אורן
    27/12/2008

אלי שלום,
    ממליצה בחום לפנות לייעוץ נישואין עליכם לעבור תהליך בו תבינו מה הם הנושאים הנפיצים אצל כל אחד מכם שגורמים למריבות כ"כ קשות. כמו כן חוויית האיום בודאי אינה תורמת למערכת היחסים לכן כאמור ייעוץ עשוי לעזור לכם להבין ולתקשר באופן שיהיה נכון לשניכם ולמערכת הזוגית.
    מאחלת לכם הצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו