פלאפון לילד בן 5

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פלאפון לילד בן 5
    ערן
    02/01/2009

שלום לכם, שמי ערן ואני בהליכי גירושין לפני סיום. יש לנו ילדה משותפת בת 5 שמאוד קשורה אליי, מערכת היחסים שלנו מאוד קרובה וחמה אך לצערנו הרבה, פרודתי מנסה בכל דרך שהיא למנוע/להאט/להזיק ל/ את הקשר בנינו ע"י הטלת איסור לשיחת טלפון בנינו אחת ליום בימים שהילדה לא נמצאת איתי. רצוי להוסיף שברגע שפרודתי היתה מבקשת דבר מה ממני אני נענה לה הייתי מקבל "צ'ופר " לדבריה ולדבר עם בתי. הנושא הנ"ל מאוד קשה לי מאחר ופרודתי יודעת שהילדה היא "עקב אכילס " שלי וככה היא מנסה להשיג דברים בקלות. אני מודה שלקחה לי תקופה מסויימת להבין את הדרך שלה להשגת דברים ,אך עצרתי זאת. לאחר שהבינה פרודתי שנוצר מצב שלא מרצה אותה החליטה להערים קשיים ע"י התניית השיחה שלי עם הילדה בכך שאני אקנה לה פלאפון... האם נכון יהיה לקנות לילדה בת 5 פלאפון???? אנא חזרו אליי עם תשובה שאני יוכל לפנות לגורמים המקצועיים שיעזרו לי להחזיר את " הטובה " שהאם עושה לי ולדבר עם הדבר החשוב לי ביותר בחיים. ערן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פלאפון לילד בן 5

הוספת תגובה

• הודעה של: ערן

עידית הוניגמן
    02/01/2009

שלום ערן
    כמובן שהיה הכי טוב שהתקשורת עם בתך תהיה פשוטה וישירה אבל במצב הקונפליטואלי בניכם נראה לי שאתה תצטרך להתיחס לטלפון לא כפי שמשתמשים בו בדרך כלל אלא כקו טלפון ישיר לבתך , אתה תצטרך לא לצפות שהיא תסתובב איתו אלא לבקש שהוא יהיה בחדרה כך שתוכל לדבר איתה לפני השינה הסידור הזה הוא די הרע במיעוטו והוא לא בהכרח פותר בעיות אבל אולי זה יוריד את פרודתך קצת מהצץ בכלל אם לא תבהל מזה שמרחיקים ממך את הילדה ולא תגיב למלחמה במלחמה אולי הפגיעות אצלה תרד והעינינים ירגעו תזכור שזו התקופה הכי קשה ואם תרפה אולי זה יהיה עדיף למצב הנוכחי אתה מפחד לאבד את בתך ,אתה לא תאבד אותה אם יש בינכם קשר טובזה יקח זמן עד שהדברים יתאזנו מחדש

עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו