בגידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בגידה
    רינה
    03/01/2009

אני נשואה 25 שנים, לאחרונה גיליתי שבעלי בוגד בי עם חברה לעבודה, תחילה אמר שזה טלפונים ושיחות בלבד, הצלחתי לעקוב אחר ההתעשקות שלו במחשב וגיליתי את המייל החדש שפתח, ועיני חשכו, אילו דברים נכתבו ונעשו מאחרי גבי, מילים שאף פעם לא שמעתי, מילות אהבה, תשוקה, לאחר שהוכתי לו את ידיעותי הבטיח להפסיק את הקשר, ואמר שהיתה נפילה, לא יהיה יותר, אותי הוא אוהב, איתי הוא רוצה לחיות. החלטתי שאני אנסה להאמין לו ולא לפרק את החבילה, כרגע עומדים לפני חתונת הבן, בנתיים אני מרגישה שאם אני לא מתקרבת אליו הוא לא נוגע בי, כאשר אני שואלת מה קורה איתך הוא אומר שהוא מרגיש כל הזמן שאני עוקבת אחריו, וזה שקה לו הוא מבין אותי, לאחרונה הוא מתחיל בקיום יחסים וכשהוא מתחיל את החדירה הזין נעשה קטן, אני לא מבינה מה קורה הוא לא אומר הרבה , חי בעולם שלו לא יודעת אם עלי להמשיך להבין אותו, או שאני צריכה להתחיל לדאוג לעצמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בגידה

הוספת תגובה

• הודעה של: רינה

עידית הוניגמן
    03/01/2009

שלום רינה

מה שברור הוא שעצם הגילוי וההבטחה לא פותר את הבעיה אני לא מאמינה שנכון ואפשר להתמודד עםהבעיה בללכת הלאה ואכן את מספרת שהיחסים בניכם תקועים והדברים לא מדוברים אני חושבת שאם רוצים לצמוח מהמשבר זה רק דרך טיפול ואפשר לשקם את הקשר אבל אני לא מאמינה שאפשר ונכון לעשות את זה בלי עזרה מקצועית
    עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• העיקר חוות זעת מקזועית

נ--ת
    11/11/2012

ונכון מי כמו ה"מגיבה המקצועית" ע. ה. יודע! עוד כשהיתה צעירע היא עקבה אחרי אנשים בסביבתה למשל שכנים והודיעה לכל העולם שהם מתגרשים, גם כשלא היה בדל אמת בסיפור! אבל זה בטח נעשה משיקולי מקצועיות (עוד לפני שהיא היתה בתחום) וברררוררר שהיא לא התכוונה סתם לעשות רושם על אנשים על חשבון מישהו אחר! מה? זה לא ברור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו