והינה אני חוזרת,,מיואשת יותר מפעם.

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• והינה אני חוזרת,,מיואשת יותר מפעם.
    איילה.
    03/01/2009

תמי , הגבת לי ואמרת לי שיש משהו שמחזיק אותי להשאר איתו נכון באמת יש משהו, כי אחרי שנפרדנו הוא חזר אלי,בא אלי וטען שהיתה לו תקופה רעה והוא מוכן יותר להשקיע עכשיו,והוא גם התחיל להפתח עלי ולספר לי דברים, אני שכבר הרגשי שנגמר,חזר לי הרגש הזה שלא מרפה ממני ואמר לי תחזרי ,עשיתי טעות חזרתי. רציתי שנשאר ידידים וחזרנו לחברים. מה שמשאיר אותי איתו זה שאני יודעת שהוא הגבר היחידי שבאמת לא ביקש סקס אף פעם באף מקרה אני בתולה והנושא הזה מאוד רגיש לי, וזה מה שגורם לי לחשוב שהוא באמת אוהב. אבל האמתי,אולי הוא אוהב אבל אני עדיין מרגישה , שלא בא לי, ועכשיו אני לא יודעת, אני לא רוצה לפגוע בו.. מה לעשות? איך? האם להמשיך? אין לי כוח כבר,ואין לי זמן גם, ואני עדין מרגישה לבד במערכת היחסים הזאתי,עשיתי טעות נוראה..כי כבר לא אכפת לי. תעזרי לי מה לעשות מכאן? האם להגיד לו את זה?ואיך? איילה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מיואשת יותר מפעם

תמי אורן
    03/01/2009

איילה שלום,
    כל עוד את לא תחליטי בינך לבין עצמך שמערכת היחסים הזו אינה מתאימה לך לא תמצאי את התשובות אצל אחרים. גם ברצון שלך להשמיע לו מסתתרת להערכתי מחשבה שאולי שוב הוא יצליח לשכנע אותך. יש שנפרדים בתהליך ארוך וכואב שכולל ציפיות ואכזבות חוזרות עד שעולה התודעה שהיחסים אינם עונים על הצורך ו/ אף מאמללים. אני שוב ממליצה בחום לפנות לטיפול זו הזדמנות נפלאה ללמוד על עצמך באמצעות היחסים האלה.
    מאחלת לך הצלחה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה זה משנה ,חברים. ידידים

רונן
    05/02/2009

שורה תחתונה שהוא לא חדר אלייך ואת עדיין בתולה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו