נשואה מאוהבת בגבר נשוי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נשואה מאוהבת בגבר נשוי
    ויקי
    06/01/2009

אני בת 33 כמשך שנתיים יש לי קשר אם גבר נשוי ..בהתחלה זה התחיל שיחות טלפון רבות +הודעות ..ומפגשים קצרים ולאט לאט המשיך לקשר טלפוני ומפגש אחד ל...אני מרגישה שאני לא יכולה בלי יום שיעבור לחשוב עליו ..מרגישה שרוצה לבלות ימים שלמים איתו ..כמובן ששננו יודעים שלא עוזבים את המערכת הנשואין הקימת...לא יודעת איך הוא נכנס לחיי ..אבל אני מאוד אוהבת את בעלי ... חשבתי מספר פעמים ננתק את הקשר ...אין לי את האומץ לעשות את זה...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נשואה מאוהבת בגבר נשוי

הוספת תגובה

• הודעה של: ויקי

עידית הוניגמן
    06/01/2009

שלום ויקי

אם את מעלה את זה כנראה וסביר להניח שהדבר מפריע ומשפיע על חיי הזוגיות שלך , אני חושבת שאת חייבת להעזר בעזרה חיצונית על מנת לברר לעצמך מה את רוצה למה את נמצאת במציאות הזו ואז לקבל החלטות ולעשות בחירות נכונות לך .
    עידית הוניגמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין חכמה כבעלת ניסיון

צופית
    01/02/2009

חמודה, אני מבינה לליבך וכולי הזדהות כשאני קוראת את השורות שכתבת. יכולה לשתף ולהגיד שקרה לי דבר דומה וכמו שהמטפלת כאן כתבה לך, עליך לברר עם עצמך מדוע את שם. אצלי זה נגמר בשן ועין. תמיד חשבתי מה יקרה אם מי מהצדדים יגלה ואם חלילה תצא האמת לאור, איך אראה בעיניי סביבתי... מה יהיה על ילדי, מה יהיה עם בעלי....ובכן, זה קרה. אשתו גילתה, חברה שלה ראתה אותנו ביחד (במקרה לגמרי) ומאז חיי השתנו. היא נתמכה בתמונות ופתחה את הדברים על השולחן מולו. לגבי - מרגע שהוא אמר שאשתו יודעת, מה שעניין אותי זה לסיים את זה, להרפות ולשכח. עם כל הרגשות האהבה שהיו כלפיו, והיו רגשות עזים ואמיתיים כאלו שלא חשתי מעולם. הבנתי שזה מחיר כבד מידי עבורי וויתרתי. האמיני לי... אין לסיפורים האלו שחר של אמת, הכל אשליה. בריחה. המציאות שלכם לא תשתנה אם תגנבו כמה שעות של "ביחד", אתם עלולים למצוא את עצמכם משלמים מחיר כבד. אשתו הפגועה הייתה נחושה לבוא לספר לבעלי....להתנקם בי, היא התקשרה אלי ודיברנו, אמרתי לה שזה שבעלי יידע, לא יפתור את הבעיות שיש לה עם בעלה. שהם לא יהפכו החברים הכי טובים וקרובים אם היא תספר. מעבר לזה שבכיתי והתחננתי כי פחדתי. היא החליטה לוותר. אבל היום אני שבויה שלה. זה כאילו היא מחזיקה פצצה ביד. פצצה אמיתית. זה לא היה שווה את זה. לא לי ולא לו. הוא כבר לא דיבר כמו שהיה נוהג לדבר, הכל השתנה ברגע שהוא הבין מה הוא עלול לאבד. קחי את עצמך בידיים ועם כל הקושי תתנתקי, אלא אם יש בדעתך לגמור את הנישואין שלך בין כה. הביני - אני יודעת שאת עמוק בסיפור ואת חושבת שהסוף רחוק, ואף אחד לא יכול לגלות. אבל לשקר אין רגליים. יקירתי. האמיני לי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו