שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    חלי
    15/01/2009

שמי חלי בת 25 עומדת להתגרש פעם שניה יש לי 2 ילדים מנישואים קודמים הבעיה שנוצרה לי היא שבעלי הנוכחי לא יכול ליהיות עם הילדים שלי. הוא עזב את הבית בטענה שלא מתחבר אליהם ורוצה להתגרש. יש לציין שגם לו יש 2 בנות. הוא חושב שיעוץ לא יעזור לנו. איך לגרום לו לחזור, אם בכלל זה אפשרי? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• זוגיות עם ילדים

דליה שוורץ
    16/01/2009

חלי שלום,
    בכדי שבן הזוג שלך יחזור את צריכה להבין מה הגורם שמפריע לו אצל בנותייך. מאחר והוא אב בעצמו אני יוצאתמתוך נקודת המחה שהוא מודע לתשומת הלב שילדים דורשים ולכן כדאי להבין מה בדיוק גורם לו לא להסתדר עם נוכחותן. שבי איתו ודברו, שאלי אותו איך הוא היה רוצה שהחיים שלכם יתנהלו עם הבנות, מה מפריע לו בנוכחות שלהן , מה הוא היה עושה אחרת. לאחר שתביני מה בדיוק גורם לו לחוסר נוחות תבדקי האם אלה בקשות סבירות מבחינתך לשינוי, בדקי האם את מסוגלת להוביל שינוי בהתנהלות של הבית כדי שגם בן הזוג שלך ירגיש נוח. לגבי יעוץ, בהחלט ייעוץ זוגי יכול לעזור, יעוץ זוגי מעניק כלים להתמודדות עם המצבים הבעייתיים שיש בבית ומאפשר להכיר טוב יותר את הצרכים אחד של השני.
    בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו