חבר שלא סגור על עצמו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חבר שלא סגור על עצמו
    יעל
    16/01/2009

שלום יש לי חבר מזה שנה וחודשיים ובחודשיים שלוש האחרונים אנחנו כל הזמן רבים והוא כל הזמן מחליט להפרד ממני ולאחר מכן שאנחנו נפגשים ואני לא מתייחסת הוא אומר שהוא אוהב אותי אבל צריך כמה ימים לחשוב על זה ובזמן של הפרידות הלב שלי נקרע מכל הכיוונים ואפילו ההורים שלי ראו אותי בוכה בכי היסטרי ואמרו לי בפירוש שהם לא רוצים אותו בבית שלהם לפחות לראות ואני סך הכול בת 17 ומרגישה כאילו אני לא אתנתק ממנו בחיים הוא מחליט מתי להפרד ממני שנוח לו לקרוא לזה אהבה? חבר צריך להיות תמיד איתי גם בריבים הכי ענקיים שיש אבל הוא תמיד מחליט לחתוך אני מרגישה כאילו אני אשאר במצב רוח של חרא תמיד אני יורדת בהכול בגללו והוא תמיד ממשיך בחיים שלו ללא השפעה על זה שאני יברח לו תמיד אצלי זה בראש מה לעשות? לתת לו עוד הזדמנות ולהבהיר לו מה אני רוצה ממנו ואם הוא לא מוכן לקבל את זה אז שלום ? כי אני מרגישה שהוא האחד והיחיד שלי ואמא שלי אומרת לי שאסור להיות עם האהבה הראשונה אבל אני מרגישה שהוא הנפש שלי מה לעשות תעזרו לי בהקדם האפשרי!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חבר שלא סגור על עצמו

הוספת תגובה

• חבר שלא סגור על צצמו

דליה שוורץ
    16/01/2009

יעל,
    את בת 17 ולא כתבת בן כמה החבר שלך ולכן אצא מתוך נקודת הנחה שגם הוא בערך בגילך.
    אני חושבת שבשלב ראשון את צריכה להחליט מה את מחפשת בחבר, מה בדיוק את רוצה בשלב הזה של חייך. אתם צעירים מאוד עדיין וקשה לגבש בגיל זה החלטה לגבי זוגיות. האחד והיחיד שמתאים היום יכול לא להתאים בעוד שנה ולכן אני מציעה לך לפני שאת נכנסת להגדרות גדולות כמן "האחד והיחיד" ו"הנפש שלי" חפשי את בו את הדברים הקטנים יותר שכייף לך איתם תהני ממה שבני זוג בשלב הזה של החיים יכולים לתת אחד לשני. במקביל נסי להסביר מה את מצפה ממנו. יכול להיות שהתפישה שלכם לגבי חברות שונה מאוד ואז את תצטרכי להחליט אם את מוותרת או לא אבל קודם כל הגדירי לעצמך מה את רוצה.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא סגור על עצמו

יעל
    17/01/2009

שלום אתמול הוא אמר לי שהוא חשב עלינו ושהוא צריך זמן היום נפגשנו והתחלנו לריב ולאחר שעה התחלנו להתחבק והכול והוא היום בטלפון אמר לי שהוא צריך קצת זמן הוא לא רוצה שאני אבוא אליו ולא כלום רק צריך זסמן כדי להיות בטוח שאנחנו לא נריב כמו אז ?" אני מרגישה על הפנים ואני מרגישה דחויה ואני מרגישה שהוא בכלל לא רוצה אותי ואני זאת שלוחצת עליו איך אוכל לגלות שאני כן חשובה לו ? אני יודעת שזה להפסיק לדבר איתו אבל אני פשוט סופרת את הדקות את השעות וכלום לא זז ואז אני נשברת ומתקשרת איך אני אוכל לעשות את זה בבקשה עזרה הלב שלי כואב ושורף וזה פשוט לא אוכל אותו כמו שזה אוכל אותי מה המאזן של האהבה שלנו כל כך שונה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא סגור על עצמו

דליה שוורץ
    18/01/2009

יעל יקרה,
    קודם כל את צריכה להיות סגורה על עצמך, להחליט מה את רוצה ואם את רוצה את מערכת היחסים הזאת. תכתבי לך על דף מה מערכת היחסים הזאת נותנת לך מה את אוהבת במערכת היחסים הזאת ומה את אוהבת בבחור הזה.
    תגדירי לעצמך איזה תכונות חשובות לך בחבר שלך. אחרי שתחליטי עם עצמך מה את רוצה יהיה לך יותר קל להחליט אם את בכלל רוצה אותו ואם שווה לך לסבול כ"כ או שהאפשרות להמשיך הלאה הרבה יותר טובה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו