מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בגידות וחוסר אמון במערכת יחסים-רוני17/01/2009
אני יוצאת עם גבר כבר במשך שנתיים, האהבה ביננו מאוד חזקה, אנחנו מאוד מתאימים באופי, תמיד מחזקים אחד את השני, תומכים, אוהבים את אותם הדברים, רוצים תמיד לחוות דברים יחד, המשפחות שלנו מתסדרות, הסקס מדהים, בקיצור הכל כמעט מושלם. לפני שהתחלנו לצאת וכשרק הכרנו היינו "ילדים" אני הייתי בת 18 והוא בן 20 והוא היה מאוד לא רציני ואהב סטוצים והרבה, אהב ריגושים ולא חשב בכלל על קשר רציני עם מישהי, אך לאחר שנה וחצי שהכרנו הוא החליט שזהו אני האישה שהוא רוצה לעצמו והתחלנו לצאת והגדרנו את הקשר רציני מאוד, אז הייתי בת 20 וחצי והוא בן 22. הבעיה הייתה שבעקבות ההכרות הראשונית שלי איתו היה לי חוסר אמון מטורף בו כי הוא בגד בי עוד לפני שהכל החל להיות רציני אך עדיין זה כאב לי והרגשתי מושפלת. הוא הבטיח לי עוד אז שהוא הגיע למסקנה שהוא רוצה קשר רציני והוא לא מחפש זאת יותר, הוא מצא אותי והוא לא רוצה להחליף אותי באף אחת והוא עצמו לא מאמין אפילו שהתאהב כך. בינתיים הקשר הלך ונהיה יותר ויותר עמוק ויותר רציני, אנחנו בני בית במשפחות אחד של השני, אנחנו מאוד קשורים והמשפחות מאוד קשורות לשנינו כזוג. אך לאורך כל הקשר גיליתי שקרים, הוא היה בחו"ל לפני כשנה ושם בגד בי (סטוץ מזדמן, לא משהו רגשי) בגלל החשדנות שבי הפכתי את העולם למצוא הוכחה וגיליתי דרך תמונות שאכן בגד בי, הוא הודה בכך, בכה המון, נשבע לי שאני האישה של חייו והוא מבין את זה רק אחרי כל הטיול הזה, שהוא הגיע לגיל שהוא יודע שאיתי הוא רוצה עתיד, שאיתי לא חסר לו כלום.. אהבתי אותו וסלחתי, אך חוסר האמון שבי המשיך והתעצם בעקבות מה שקרה, הפכתי לבחורה חשדנית הייתי בודקת אותו מאחורי גבו ללא סוף. יש לציין שכבר היינו מדברים על עתיד ביחד בכל התקופה האחרונה, ושוב לאורך כל התקופה הקשר ביננו היה מדהים מבחינת תקשורת ואהבה, הוא אוהב אותי באמת ברמות הקשות אהבה שאין לתאר, הוא מעניק המון, מפנק, עושה בשבילי המון, תומך, מחזק. אם החוסר אמון לא היה ברקע הכל היה מדהים. לפני מספר ימים גיליתי שהוא בגד בי שוב לפני כחצי שנה (שוב פעם סטוץ ולא משהו שמעורבים בו רגשות) הפעם לא יכלתי יותר קמתי ועזבתי, כבר עבר שבוע והוא לא מרפה, בוכה המון שולח לי מכתבים ומתנות, מתחנן שהוא מוכן לעשות הכל ושהוא מודע לבעייה שלו, והוא מוכן לעשות הכל הכל הכל כדי להתעלות על כך ושאני אחזור אליו. הוא רואה איתי עתיד ורוצה להתמסד. אין לי מושג מה עליי לעשות, אני אוהבת אותו מעומק ליבי והכי מדהים לי איתו בעולם אבל בעקבות מה שקרה הזעם שבי והחוסר אמון שיש לי לא נותן לי מנוחה וגורם לי להיות בחורה חשדנית עד מאוד, אני לא יודעת אם אוכל לרכוש שוב אמון אחרי שנפגעתי כל כך הרבה ולא יודעת אם באמת הפעם הוא ישתנה... מה יכול להציל לנו את הקשר?האם הוא באמת יוכל להשתנות ולהפסיק לבגוד בי? שוב, הוא כתב לי, אני מודע לבעייה ואני אעשה הכל כדי להתגבר עליה.הייתי מוכנה להלחם בשביל להציל את הקשר השאלה היא האם אוכל לרכוש אמון שוב?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בגידות וחוסר אמון במערכת יחסים
דליה שוורץ17/01/2009רוני שלום,
לשאלתך הספציפית האם תוכלי לרכוש שוב אמון התשובה תלויה רק בך וזאת תיהיה החלטה שלך אבל, מדברייך עולה שלבן הזוג שלך יש צורך תמידי בצלע נוספת. את המקודה הזו כדאי לבדוק יותר לעומק ולנסות להבין מאיפה נובע הצורך הזה. אני בהחלט ממליצה שתפנו יחד ליעוץ מקצועי שיעזור לכם להבין את מקור הבעיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ מקצועי
רוני17/01/2009איך אני מגיעה לייעוץ מקצועי? אני כל כך לא מבינה בעולם הזה... זה מביך אבל אהיה מוכנה לזה זה הסיכוי האחרון לקשר אודה לך אם תתני לי פרטים בקשר לייעוץ המקצועי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ מקצועי
דליה שוורץ18/01/2009יש סוגים שונים של ייעוץ כמו ייעוץ בפסיכותרפיה, ייעוץ זוגי אצל יועצים משפחתיים וייעוץ זוגי אצל מאמנים זוגיים.
אם תכתבי מהיכן את בארץ אוכל לתת לך יותר פרטים.
דליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהייעוץ מקצועי- פרטים
רוני18/01/2009מאזור המרכז אני חייבת מישהי או מישהו שממש יפגעו לנו במטרה, אני עם החוסר אמון והוא עם הבגידות... הוא רוצה להפסיק הוא רוצה רק אותי והוא מוכן לזה... אודה לך לפרטים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההודעה של רוני
דליה שוורץ18/01/2009רוני שלום,
צרי איתי קשר טלפוני לפי הפרטים שמופיעים בעמוד הראשי של הפורום ואנסה לעזור לך למצוא
ייעוץ מתאים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?