מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כשהאמון נהרסליאת17/01/2009
אני בקשר עם בחור כבר יותר משנתיים. כשהתחלנו שנינו ידענו שזה לא יהיה רציני כיוון שכל אחד מאיתנו היה אחרי קשר של 3 וחצי שנים. ידעתי שאני נכנסת לקשר שלא יהיה רציני ולכן אמרתי שאני לא יערב רגשות, אבל הזמן עבר ואף אחד לא שאל אותי והתאהבתי בו !! לא היינו מוגדרים והוא היה הולך עם בנות אחרות, אחרי שנה וחצי שממש הייתי מיואשת מהכל אמרתי לו שלא מספיק שהוא אוהב אותי ואני כבר לא יכולה להמשיך כשהקשר הזה ככה. הוא חשב על הדברים והחליט שנהיה חברים, מאז ועד היום אנחנו 8 חודשים ביחד. לפני 3 חודשים התקשרה אלי איזו בחורה ושאלה אותי אם אני חברה שלו, אז אמרתי לה שכן, שאלתי למה, והיא אמרה שהייתה איתו באחד הלילות, ידעתי שהשם שהיא אמרה לא היה אמיתי ובכל זאת שאלתי אותו והוא אמר שזה לא נכון ושמישהי מנסה לסכסך. יום למחרת היא התקשרה שוב והפעם מהמספר שלה ואמרה לי את השם האמיתי שלה. ידעתי שהיא הייתה מתקשרת אליו מלא אבל הוא תמיד אמר שזו סתם מישהי והוא עושה לחבר טובה ואיכשהו תמיד גרם לי להאמין שהוא לא משקר לי! גם כשהרגשתי שמשהו לא בסדר והייתי שואלת אותו אם הוא בוגד בי ?או אם הוא היה חיי טוב עם עצמו אם היה בוגד בי? תמיד הוא היה אומר לי שלא, הוא לא בוגד בי והוא לא היה חי טוב עם עצמו אם הוא היה בוגד בי. ושוב גרם לי להאמין לו ובו. למרות שהספק שלי לא עבר. באותו יום נפגשתי עם הבחורה הזאת (ביוזמתה) והיא סיפרה לי שהם היו בקשר 4 חודשים!!! הראתה לי הודעות שהוא שלח לה וכל מה שהיה בינהם. בזמן שהיא הייתה איתי התקשרתי אליו שאלתי אותו מי זאת? ואמרתי לו שהיא רוצה להגיד לו שלום. כשהיא דיברה איתו הוא אמר לה שתשלם על מה שעשתה וחבר שלו (זה שהוא עשה לו את הטובה) התקשר אלי ואמר לי שהיא שקרנית.... הרגשתי שכל עולמי חרב עלי כי אני מאוהבת בו, נתתי לו את הנשמה שלי, עשיתי בשבילו כל דבר בין אם זה סידורים, בקשות, לבשל לו, הוא קיבל ממני אהבה תשומת לב וכל דבר שבן אדם יכול לבקש.הוא אומר שהוא לא היה איתה. היא ידעה דברים אינטימיים עליו, היו דברים שהוא אמר לי והיא סיפרה לי שהוא אמר לה אותם, היא קראה מכתבים שרשמתי לו ואמרה לי חלקים מהמכתבים. בקיצור חלק מהדברים שהיא אמרה כן הסתדרו עם מה שהוא עשה. זה הגיע למצב שהיא הייתה מתקשרת ומדברת איתי שעות ויותר מזה היא הציעה לי לצאת איתה לבלות. וכשהיא ידעה שאני נמצאת איתו היא התקשרה במטרה להוכיח לי שהוא כן היה איתה. היא פשוט התעקשה שאני יאמין שהם היו ביחד וזה הגיע למצב שאמא שלו התערבה ואמרה לה שתפסיק לסכסך. בסופו של דבר היא טסה ואני נשארתי עם לב שבור. אני לא חיה בנדמה לי שהוא לא היה איתה והיא סתם אספה עליו מידע וזו הייתה התוצאה. אבל החלטתי לדלג על הסיפור הזה ולנסות לסדר את הקשר. מאז שזה קרה, הוא באמת השתנה וגרם לי להרגיש נאהבת ובאמת עשה הכל כדי לגרום לי להרגיש טוב. במשך חודש בקושי אכלתי ורק הייתי בוכה לא רציתי לצאת מהבית. מאז הסיפור הזה עבר 3 חודשים אבל הבעיה שכל מה שהיה לא עוזב אותי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כשהאמון נהרס, (המשך...)
ליאת17/01/2009אני חולמת עליה בלילות, אני אוכלת את עצמי איך הוא היה איתה? למה הוא לא נפרד ממני אם הוא כל כך רצה אותה? אני לא מפסיקה לחשוב עליה ועל כל מה שהיא סיפרה לי. אני לא מפסיקה לשאול את עצמי מה עשיתי שזה הגיע לי?אני מעדיפה לישון כל אפשרות שיש לי רק במטרה לברוח מהמציאות. אני לא מוצאת דרך לתקן את הלב שלי. היום אין לי אמונה באף אחד, ויותר מזה אין לי שמחת חיים........ אני לא יכולה לדבר איתו על זה כי הוא מתעצבן ואין לי יותר מדי עם מי לדבר חוץ מחברה אחת שיודעת על הסיפור,ואפילו לה כבר אין מה להגיד לי........ אני ממש מיואשת ולא מוצאת את הדרך לאושר ולנחת..... מה אני כן יכולה לעשות כדי לשנות את מצב?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
רוני18/01/2009וואו אני בשוק, עברת בדיוק בדיוק מה שעברת... אבל כל מה שאת מספרת קרה לי בדיוק רק שלא היינו עוד "מוגדרים". אחר כך שהוא החליט שאנחנו מוגדרים הכל היה מדהים הרגשתי נאהבת ונערצת והכל היה מושלם רק שהחוסר אמון לעולם לא נתן לי מנוחה והפכתי להיות הבחורה הכי חשדנית שיש! לא יכלתי לישון בלילה בשקט כשהוא היה יוצא עם חברים הייתי מדמיינת דברים, ועובדה שתפסתי אותו שוב על בגידות (לא על מערכות יחסים, בגידות חסרות משמעות, סתם בשביל הריגוש שלו או אין לי מושג מה) כמובן שהוא גילה את זה הוא עשה הכל כולל הכל בשביל שלא אעזוב אותו ואתן לו הזדמנות, ועכשיו זאת פעם אחרונה, ועכשיו הוא הבין שאני האישה של חייו ובלה בלה בלה. זה הגיע למצב ששוב גיליתי בגידה לפני מס ימים (מרב שאני חשדנית אני מחטטת לו בכל דבר פרטי שיש גם מבלי ידיעתו) נפרדנו לפני שבוע והוא הרוס מכך ופעם ראשונה שהוא מודה שיש לו בעיה והוא מוכן לעשות הכל כדי לטפל בה, אני לא יודעת איך לסלוח גם או אם אי פעם אוכל להאמין בו, ואני אוהבת אותו מאוד מעומק ליבי. את יכולה לקרוא את הסיפור שלי, "בגידות וחוסר אמון במערכת יחסים" נכנסתי לפה בדיוק אתמול לכתוב את זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרוני
ליאת18/01/2009תאמיני לי שקראתי את מה שכתבת והייתי בהלם שיש עוד מישהי במצב שלי. הקטע שבמקרה שלך הוא הודה שבגד, והוא מוכן לעשות משהו כדי לשנות את המצב............. במקרה שלי הוא לא מודה שזה קרה הוא מתכחש לקיומה של הבחורה הזאת בכל מצב. וכל פעם שאני מדברת עליה הוא לא מוכן להמשיך את השיחה......אני לא מצליחה לשכוח את מה שהיא אמרה לי,ויותר מזה אני כל הזמן רואה אותה מול העיניים שלי (למרות שהיא אפילו לא קרובה אלינו)........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשהאמון נהרס
רומי08/02/2009יקירה למה את צריכה בן זוג כזה בחייך , את הרי יודעת שגבר בוגד פעם אחת הוא תמיד יבגוד !!! תאספי את כוחותיך ותצאי לעולם הגדול מחכים לך הרבה גברים . ואולי תשקלי שיחות עם מישהו מקצועי זה ישפר את איכות חייך מנסיון :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה ליאת
חיים חדשים18/01/2009שלום לך רציתי רק להגיב כשאדם הקרוב אלינו בוגד באמון אם זה בגידה,כספים,וכו' קשה מאוד להתגבר על כך אמון זה הדבר הבסיסי ליצירת זוגיות ושותפות וכאשר האמון נסדק לא פשוט להתגבר על כך. חשבי טוב טוב אם זה האדם שאת רוצה לחלוק איתו את חייך אני מדברת מנסיון שאני ההייתי נשואה עם ילד בן חודשיים ותפסתי את בעלי בוגד ומרמה אותי כלכלית קמתי ועזבתי והיום אני נמצאת בתהליך גירושין וזה בכלל לא פשוט אך אני לא מצטערת לשנייה,את שלא נשואה יכולה רק לקום וללכת אדם שבוגד תמיד יבגוד אלא רק אם הוא יעבור טיפול וממש תבחיני שהוא רוצה להיות איתך הבטחות לא שוות כלום יש עוד גברים, בהתחלה זה קשה אך מתגברים וממשיכים הלאה בכל החלטה שתחליטי תזכרי שאת צריכה לחיות עם התוצאות ומגיע לנו את הטוב ביותר,אל תמעיטי בערכך שיהיה לך בהצלחה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכשהאמון נהרס
תמי אורן18/01/2009ליאת שלום, כשהאמון נהרס אכן קשה מאוד לשקמו בפרט שיש רקע לחוסר מחוייבות וקשר סמוי שיצא לאור. לדעתי הנושא מידי מורכב שתוכלו לפתור אותו לבד ממליצה על טיפול זוגי שיעזור לכם לשקם את האמון ולבסס את היחסים ולבדוק מדוע חברך זקוק למערכות יחסים נוספות.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לתמי
ליאת20/01/2009אני לא מאמינה שהוא יסכים ללכת לטיפול.... לכן אני לא מעלה בפניו את האפשרות. מה בכל זאת אני כן יכולה לעשות כדי לשפר את המצב? ויותר מזה את המצב רוח שלי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליאת
תמי אורן20/01/2009ליאת שלום,
אני ממליצה בחום שבמקרה שבן זוגך מסרב לטיפול שתלכי בעצמך. יעזור להבין את הבחירה שלך , את המניעים להשאר בקשר ולעשות בחירות ממקום מודע ושלם וכן לשיפור מצב הרוח.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה לליאת
מייקי20/01/2009אם הוא לא רוצה ללכת ליעוץ אז כנראה שמערכת היחסים הזאת לא מספיק חשובה לו. אם זה ככה תעזבי אותו. אם הוא לא מוכן להשקיע ביעוץ מה יש לך להשקיע בו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלליאת
סיגי19/01/2009למה את נישארת איתו.אני בטוחה שמגיע לך יותר טוב.אם ככה הוא לפני החתונה -מה תעשי כשיהיו לך ילדים.את צעירה חפשי מישהו שיאהב אותך ותחמצאי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?