מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- איך עוברים את זה?שירה18/01/2009
שלום, אני בת 25 בן זוגי לשעבר בן 28. היינו יחד 4 שנים ונפרדנו לפני 4 חודשים. גרנו ביחד שנה והכל היה טוב. היה לנו ממש טוב ביחד, אהבה, חיים משותפים, הבנה, תמיכה, דירה ביחד, הכל הראה שאנחנו בדרך הנכונה, לא רבנו כמעט והיה לנו טוב. עד יום אחד שהוא אמר שזה לא זה. לא ניסה להגיד אם מפריע לו משהו או כלום, עם כאב לב והמון המון בכי הוא החליט שהוא הולך. עברו 4 חודשים שאין לי קשר אליו בכלל..אך אני עדין אוהבת... איך עוברים את זה? איך ממשיכים הלאה ובאמת מבינים שהאדם שחשבתי שיהיה אב ילדיי הלך ביום בהיר אחד?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך לשאלתי...
שירה18/01/2009אני סטודנטית, ואני לא יכולה להתרכז בלימודים בגלל השינוי הדרסטי שחל בחיי בגלל שנפרדנו בפתאומיות. כאילו אני לא יכולה לחיות עם השגרה. מדוע זה קורה? כלפי חוץ לא רואים עליי כל כך שקשה לי עוד הפרידה כי אני בחורה מלאת שמחת חיים וזה מה שרואים, רק חבריי הקרובים יודעים באמת מה עובר עליי ומקשיבים לי ומייעצים, אך בכל זאת אשמח לדעת מה לאיש מקצוע יש להגיד... :-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשירה שלום
תמי אורן18/01/2009שירה שלום,
בוודאי שפרידה אחרי תקופה כה ארוכה ופתאומית תעורר את הקשיים שאת עוברת. מדובר באבל איבדת בן זוג לחיים , פנטזיה לגבי העתיד המשותף. תלמדי לשתף ולהיעזר בחברים משפחה . אם יש פגיעה בריכוז ראי זאת כחלק מהתהליך אל תבהלי. תקיפי עצמך באנשים אוהבים, תומכים ותני לעצמך את הזמן להתאבל. במידה ויעבור זמן וטרם תחושי בהקלה ממליצה לך לפנות לטיפול.
בהצלחה
תמי אורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?