מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בזבוז זמן ?לילי19/01/2009
רציתי רק להוסיף שבן זוגי לא כל יום מזכיר את עינין השומן שלי אבל זה ידוע לכולם שזה מפריע לו מלבד זאת אני לא יודעת אם כדאי לעשות את השינויי בזמן שאני איתו או להפרד ולהתחיל בשינוי כי כמו שרשת לי שגילית שאת לא רוצה את בעלך אז הפחד שלי זה שאני אגלה אותו דבר ואז אני לא יצא בסדר כיוון שאעזוב אותו פתאום שאני אחרת ???מלבד זאת יש בי מין פחד לעזוב אותו פחד מהלא נודע האם אני אכיר? איך זה חיי הרווקות ? הרבה זמן לא הייתי בסיטואציה הזו של הלבד . חוץ מזה אני מרגישה שאת הניתוח שדנו עליו אני לא בדיוק רוצה לעשות בשלמות אני פוחדת ואולי עושה את זה על מנת לרצות אותו יש בי משהו קטן שאומר שאם אני לא יהיה איתו אני אצליח לרזות בכוחות עצמי וכשאני איתו אני אוכלת מתוך מצבים פנימיים שמביאים אותי לאכול ללא כל קשר תמיד אהבתי לאכולאבל אף פעם לא הייתי במצבי כיום זהו בקיצור אני חיה המון שנים בתחושה של מה יהיה? האם נישאר ? מתי ניפרד ? בעבר זה היה נו נראה מתי הוא יעשה את הטעות הבאה ואני אפרד ממנו? וכול מיני כאלו ואחרים אני פוחדת שפחדים והרגלים משאירים אותי במצבי הנתון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בזבוז זמן? ללילי
מיכל פאטל19/01/2009לילי יקרה שלום לך.מאוד בולט בדברייך המונח 'פחד'.ניכר כי את יודעת בתוך תוכך כי יש לעשות שינוי אך את חוששת מכך.החשש טיבעי הוא,אך לאחר 7 שנים הגיע הזמן לעצור ולחשוב.מה חשוב לך במערכת זוגית? האם זה מתקיים במערכת היחסים שלכם? מה יש במערכת היחסים הזו ולאן פניה?
ההתלבטויות שלך מבטאות קושי להתמודד עם מה שאת חשה כ'העדר מכנה משותף', או להיות את בתוך הביחד.לכן, את צריכה להגדיר לעצמך בשלב זה מהם צרכייך? מהם הרצונות שלך? מהם סדרי העדיפיות שלך? לאחר שתעשי כן, תוכלי להוביל את עצמך למקום שבו תרגישי טוב יותר עם עצמך ועם החלטותייך.בהצלחה!
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.נייד:050-5475155.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?