קשר עם הגרוש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קשר עם הגרוש
    בתאל
    23/01/2009

התגרשתי מבעל שאהבתי בגלל יציאותיו לבלות, בגידות בפרידה הוא תמיד ביקש לחזור אלי והבטיח שהשתנה אבל זה לא הוכיח את עצמו, פגועה ומרוסקת החלטתי לפתוח דף חדש.. כשאני מגלה שהוא בקשרים ארוכי טווח עם נשים עד שזה מתפוצץ , ברקע הוא כל הזמן מחזר אחרי וחושק בי מאוד, ןאני שומרת על כבודי, לאחרונה משראיתי שלא פשוט למצוא אהבה אמיתית חדשה (למרות שאני נראית טוב ותודה לאל אני אדם אופטימי שיודע ששוב זה יקרה..) אבל בינתיים השעון הביולוגי מתקתק ומסיבות ריאליות שלי מצאתי אותו למתאים ביותר .שוחחנו על כך שנמשיך את טיפולי ההפריה בהם התחלנו כשהיינו נישואים. לו יש שתי בנות משתי נשים שונות שלא היה נשוי להן, פשוט לא נזהר ומדי פעם אוכל מהן מרורים.. {הבנות נולדו עוד לפני שהכרנו..) מה שמציק לי וקשה לי זה גם הקושי שבתהליך ההפריה עצמה וההתמודדות הן בטיפולים עצמם ובכישלון שאחרי.. בקיצור לא קל, המשפחה שלי תומכת וממנו אני משתדלת לראות רק את החיוב ןיש קשיים בדרך.., אבל מה שכואב לי הכי הרבה לאחרונה שהרופא שלי הציעה כן לקיים יחסים בביוץ מתוך הנחה שיש סיכוי, אבל לצערי פה הוא לא פרטנר והכי כואב לי שזה לא בגלל שהוא לא רוצה אלא הוא קריזיונר והטיימינג שלו לא טוב, כשהוא מחזר ובא זה כמו לפיד אש שלרוב לא בא בזמנים שלי וקרה כבר פעמיים שהייתי בביוץ התקשרתי אליו שיבוא ולא התאים לו ונשארתי כאובה ומתוסכלת .לפעמים אני מרגישה שנשבר לי ה.. בלשון המעטה , אני מרגישה שאני בעמדה נחותה כלפיו , כאילו שלא מגיע לו חיזורים ממני ואני מוצאת עצמי פתאום מתחננת בפני החרמן שכמעט אונס אותי כשרואה אותי, אבל כשאני קוראת לו .. אני נתקלת בהתחמקות וזה שובר אותי שכאילו משמים סוגרים אלי, האדם הכי זמין לי ברגעים החשובים פתאום מתעקב.. להפריות הוא מגיע לתת את הזרע, כאילו אני צריכה לעבור רק הפריה ועינויי תופת בכדי להרות מימנו?.. אולי מישהי כאן תוכל להסביר לי מה קורה .. אני כאובה ומתוסכלת אני זקוקה לעשות סדר במחשבותיי והלוואי שגם בחיי...!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    קשר עם הגרוש

הוספת תגובה

• קשר עם הגרוש

תמי אורן
    24/01/2009

אתי שלום,
    נשמע מדברייך שאת עוברת סאגה של התעללות. אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול ע"מ להבין מה משאיר אותך במערכת יחסים כזו בה את תלוייה באדם שלא ניתן לסמוך עליו, מפזר את זרעו ללא מחוייבות ואינו מחוייב לתהליך שהוא כ"כ קשה ריגשית. ניתן לעבור הפרייה גם באמצעות תרומת זרע . במקרים כאלה לפחות אין אובייקט שמעורר כ"כ הרבה תסכול. לעולם רצוי להביא ילד בהורות משותפת לא נשמע שהוא שותף.אני מבינה שהשעון מתקתק אבל חשוב שתשקלי שוב האם הוא הפרטנר המתאים הוא זמין זה נכון אבל מתאים?
    מאחלת לך הצלחה רבה
    תמי אורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תעיפי אותו מהחיים שלך

רונן
    05/02/2009

שילך לאלף קיבינימט האם כזה חרה הוא זה שיהיה האבא של הילדים שלך?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו