פרידה קשה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה קשה
    מרוסקת
    24/01/2009

בוקר ושבת שלום, אני גרושה באמצע החיים, נהלתי מערכת יחסים עם גבר נשוי במשך 7 שנים, הכל התחיל מאז גרושי, הייתי שבורה מהגרושים, אני טיפוס שלא יכול להיות לבד ובכלל!!!!! אם אני לבד אני נואשת לגמרי, הגבר הנשוי התחיל להיות מבחינתו כסתמי אבל אני ידעתי שהוא יהיה "עמוד השידרה" שלי, וכך נמשך 7 שנים, לפי 3 שנים התחיל להציף אותי מין היגיון לגבי עתידי, מה יהיה האים יתגרש? הגרוש לעולם לא הבטיח להתגרש ואני מכבדת זאת שלא אישלה אותי, אבל בתוכי היו לי ציפיות, במהלך 3 שנים האחרונות יחסנו היו מאוד מאוד מקובעים, לא מבלים הכל סטמי כזו והרגשתי שאני נמצאת בתוך בית סוהר בביתי שלי, מצפה להגעתו מידי ערב, האיש היה איתי יום יום 7 שנים, כשהוא ממלא גם את שהיתו בביתו שלו יותר משלי, אהבתי ואוהבת אותו, הייתי גיישה לו, מספקת את כל תפנוקיו, כי ככה אני אוהבת לתת, אבל הרגשתי שהאנרגיות שלי נגמרות, ומה איתי? איפוה אני? וכך ביקשתי להיפרד ממנו, והאיש לא רצה שוב ושוב חזר, פרידתנו לפני האחרונה היתה כשבועיים, האיש הזמין אותי לשיחה וביקש שוב להיות איתי, ולהיות סובלנית מפני שהוא איונ יודע מה צופה לו העתיד והכל יכול להיות, ואין באפשרותו להמיר אישה באישה, מפני שאישתו לא עשתה לא כלום, ואני מבינה, קשה לפרק מסגרת משפחתית, ביקשתי ממנו שאים הוא ימשיך להיות איתי שישקיע ואני לא מבקשת ארמונות עדיים וכסף, לא אני, אני רוצה יותר נוכחות ויציאה מהבית לבילוי ואפילו הכי פשוט, חזרנו ושוב השיגרה חזרה, זה גמר אותי והייתי מאוד מאוד עצבנית, לפני כחודש וחצי סיימתי קשר איתו בטלפון ובניתוק, האיש לא חזר אלי, והבנתי שהאיש מאס מהשיחות שלי שחוזרות על עצמן ומבחינה רגשית כנראה נגמר לו, וזאת משיחת טלפון שאני יזמתי, עברנו מלחמה האיש אפילו לא יזם שום צורך לשאול איך אני והילדה מסתדרים, שוב יצרתי איתו קשר ושאלי איך אתה מסוגל לכך? אמר שהוא מאוד נפגע מדרך הפרידה שלי, ביקשתי שאם הוא עדיין אוהב אותי יש דרך שגבר עושה והוא לדפוק על דלתי, זה לא נעשה, בשיחה שלי עם חברו אמר שאני צריכה לעבוד קשה מאוד בכדי להחזירו, חחחח אני צריכה לעבוד קשה? על מה? 7 שנים האיש נכנס אלי הביתה, נתתי לו את הבית שלי את האוכל שלי את המיטה שלי את הנפש שלי והכל החומר מסביבי, וכך נפטרים ממני? אני לא שווה אפילו שיחה? שוחחנו הוא ואני לסרוגין וביקשתי להיפגש, כי מגיע לי, נתתי לו את נשמתי ואת והקרבתי לו את 7 השנים מחיי, הוא לא הפסיד כלום, מרגישה כמו גרושים אבודה ועצובה מאוד, הוא חסר לי מאוד, אבל יודעת במידה ואנו נחזור אנו נחזור לשיגרה כי זה כך ואין מה לעשות, יש לציין שסגרתי את מעגל החברים מחיי, כך שאין לי חברה פנויה לי, אני לבד מאוד ובודדה, רק אני והקירות, ממש כך, הכל חשוך לי ומרוסק, אני בוכה בכי כאב נוראי כל היום, אולי מישהו שיכול לעזור לי, אני במצוקה נפשית נוראית!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה קשה

הוספת תגובה

• פרידה קשה

דליה שוורץ
    24/01/2009

מרוסקת,
    את מציגה מצב שבו את הרגשת שאת נמצאת בבית סוהר ורצית לסיים את הקשר ומצד שני כשהוא לא נלחם עלייך את פגועה ומתרסקת.
    את צריכה להחליט מה את רוצה עבורך, להמשיך את הקשר או לסיים אותו. קבלי את ההחלטה ותלכי איתה. אם את בוחרתלהמשיך את הקשר אז דעי לך שהוא גבר נשוי ולא בטוח שיהיה שונה משבע השנים האחרונות, ואת בוחרת בזה וצריכה להתמודד עם זה. אם את בוחרת לסיים את הקשר כל זמן שהוא נשוי אמרי לו את זה וסיימי את הקשר ללא אכזבה ותסכול. אי אפשר גם לסיים את הקשר וגם לכעוס שהוא לא מחזר אחרייך.
    אם את בוחרת לסיים את הקשר כל זמן שהוא לא נפרד מאישתו את צריכה לזכור שפרידה היא דבר קשה, סוג של אבל שודרש זמן התאוששות. בזמן הזה אנו צריכים ללמוד לנהל את חיינו ללא אדם שהיה קרוב לנו מאוד וזה אכן לא קל אבל בהחלט אפשרי. תני לעצמך את ההזדמנות לקבל בן זוג שיהיה רק שלך ושתוכלי לחלוק איתו חיים שלמים.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאל נוספת

מרוסקת
    24/01/2009

תודה על תשובתך, עושה המון תירגולי שכל, אני בעליות וירידות, ואכן קשה לי מאוד, האם את ממליצה לי ללכת לטיפול למודעות עצמית? קשה לי עם עצמי הבטחון שלי ירד לאפס אחד גדול מאוד, כל הרעש שלי ואני כלום,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לשאלה של מרוסקת

דליה שוורץ
    24/01/2009

אני חושבת שהתשובה נמצאת בשאלה. אם את מרגישה כמו שאת כותבת, מרוסקת וחסרת ביטחון אז יש לי הרגשה שאת כבר יודעת בעצמך שיעוץ מסוג של אימון אישי (קואוצ'ינג) יכול בהחלט לעזור מאוד.

בהצלחה.
    דליה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרוסקת

סוזי
    28/01/2009

תסלחי לי אבל בחורה שיוצאת עם אדם נשוי בלי נקיפות מצפון ובלי לכאוב על העוול שהיא עושה לאשתו איננה ראויה לשום חמלה.להיפך תתעשתי ותודי שהעונש שלך לא היה חמור יותר.מצאי גבר בנוי שלא יאהב אותך על חשבון אשתו ואז תהיי גם את ראויה יותר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לסוזי

מרוסקת
    30/01/2009

מה את יודעת כלל על מערכת היחסים הזו? ומה את שופטת בכלל? אולי האשמה בגבר? מדוע הוא זה שכל מהלך חייו מחפש את החסר בחוץ? ואולי זו אישתו שצריכה לדעת איך להחזיק ולאהוב את האיש ובעל ילידה? ושנית גברתי סוזי אני לא צריכה שום חמלה, אני זו שהפסקתי את המערכת היחסים הזו!!!!!! לא אני זו שלקחתי את אהבתו מימנה, היא זו שהחסירה את אהבתה אליו, אל תשפטי שום אישה שבמערכת יחסים עם גבר נשוי, רק היא זו שיודעת מה קורה!!!! אם רק היית יודעת מה קרה שם לא היית שופטת בכלל, ובגדולללללללללללללללללללל את מדברת שטויות!!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הזדהות

בוכה בלילות
    01/02/2009

אני מזדהה איתך "המרוסקת". גם אני נמצאת במקומך. אף אחת מאיתנו לא בחרה בזה על מנת להרע למישהו אחר, אך רק מי שאוהבת באמת (האהבה היא עיוורת!!!) יכולה להבין אותך ומה עובר עליך. מנסיונית אני יכולה לספר לך, ש למרות שמאד מאד קשה לי, החלטתי החלטה חד צדדית להתנתק לגמרי מן האדם הזה. א. כי זה גורם לי כאב לב מאד גדול. ב. הגעתי למסקנה שהוא לא אוהב באמת. ואני לא מוכנה להיות במקום שלא רוצים אותי כל הזמן אלא רק "קצת". עם כל הכאב והתסכול החלטתי שמגיע לי מישהו שבאמת אוהב אותי ומוכן לחיות רק איתי. אני מקווה ומאחלת לשתינו שיבוא יום ונגיע למסקנה שגברים אלו לא ראויים לנו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לסוזי

מרוסקת
    01/02/2009

סוזי גם אני עדיין בוכה, וימשיך לבכות , תבכי הבכי משחרר את כל הג'יפה שיש בקשר הזה איך אומרים? חחחח האישה צריכה להגיד תודה לפילגש , וכל זה על מה?? כשהוא מגיע הביתה הגבר שבע, אז בואי לא נשביע אותם סוזי תכתבני לי, ביי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למתלבטת

סוזי
    04/02/2009

נראה לי שלא התכוונת אלי.אם כן אשמח להסביר לך שנית את תשובתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למרוסקת שכמעט ריסקה ולא הצליחה

רונן
    05/02/2009

אני מזיל דמעות תנין על המלל האין סופי שכתבת התגרשת ונכנסת למערכת יחסים סוערת עם ''גבר נשוי שמשך אותך 7 שנים.'' ואת קיבלת שכל לעזוב אותו מזל לפני שריסקת משפחה נוספת אולי זה לימד אותך לקח ותביני שברוב המקרים לצערנו הנשים הם המפסידות הגדולות בסיטואציות אלה. כיוון שנשים'' מתאהבות'' השכל בורח להן לישבן והחשיבה הופכת ללא רציונלית. דבר נוסף שתדעי רוב הגברים שבוגדים בנשותיהם לא מעונינים לפרק את מסגרת הנישואים הם רוצים משהו בנוסף .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו