מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- התערבות ילדים בפרידת זוגטל26/01/2009
אני ובעלי נפרדנו הוא בגד בי ויש לו חברה, הבנות לקחו את זה קשה ומבקשות ממנו כל הזמן לחזור. זה מבלבל אותו מאוד למרות שהוא לא ממש רוצה לחזור איך גורמים לילדים להפנים ולקבל את המצב החדש?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כנסי
יעל26/01/2009היי ,זה באמת לא פשוט אבל לדעתי את צריכה לשוחח איתן ולהסביר להן את המצב בדרך שלא תותיר ספק על עזיבתו כי לפעמים ילדים קולטים את ההססנות של ההורים ובגלל זה עוד יותר קשה להם. גם עדיף שאת ובעלך תעשו זאת יחד כך הן ירגישו שזה אמיתי. לנסות כמה שיותר להוציא את מה שבינכם ופשוט להגיד להן "אבא ואמא כבר לא ביחד "כי...ולא לפרט יותר מידי.כמובן להגיד להן שאין להן שום קשר לפרידה. בהצלחה מהמנוסה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתערבות ילדים בפרידת זוג
מיכל פאטל26/01/2009שלום טל. אכן, רצונן ומצוקתן של בנותייך ראויות לתשומת לב מיוחדת. אין ספק כי הן משלמות מחיר יקר.יש לנסות ולצמצם את הנזק הנגרם להן. לכן,אני ממליצה לך בשלב משברי זה לפנות ולקבל עזרה מיקצועית ,כלומר הדרכת הורים אשר תתן לך ולבעלך כלים נכונים להתמודד במשבר זה עם הבנות: כיצד לתת מענה לצרכיהן השונים? איך לענות לשאלותיהן? כיצד נכון לך ולבעלך לתקשר במצב זה? כיצד להתמודד עם רגשות ותיסכולים קשים? וכו'. במידה ותוכלו את ובעלך לשוחח ביניכם ולברר האם בכל זאת יש אפשרות לחזרה לחיים משותפים, ויתברר שיש סיכוי כזה,אני ממליצה מאוד ללכת לטיפול זוגי,ולברר אז מה הביא אתכם למשבר זה? כי דווקא משבר הוא הזדמנות ללמידה וצמיחה. בהצלחה.
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.נייד:050-5475155.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה למיכל
טל27/01/2009מיכל הי, אני לא בטוחה שבעלי רוצה לחזור, יש לו חברה שהוא מאוד אוהב ובשבילה הוא היה מוכן לוותר על הכל. אבל הוא אבא מדהים שמאוד אוהב את הבנות שלו ובמיוחד רגיש לבת הקטנה וזה שובר אותו שהוא מוכן לוותר על החיים שלו למענן. אני לא בטוחה שזה יכול להחזיק מעמד כי אחרי חודש חודשיים הוא יצטער שחזר. אני מבחינתי גם לא חושבת שכדאי שיחזור כי כבר אין אמון למרות שבשביל הבנות אולי הייתי עושה מחזירה אותו.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטל...
יעל27/01/2009אני לא מכירה אותך אבל רק רציתי להגיד לך שזה מאוד עצוב שבעלך היה מוכן לזרוק הכל למען בחורה אחרת אני גם חושבת שיום יבוא והוא יתחרט...רק שבשבילך זה יהיה מאוחר מידי כנראה . השאלה היא האם באמת הוא עזב הכל רק כי הכיר והתאהב בבחורה אחרת או שעוד לפני זה לא מצא את מקומו איתך... בכל מקרה מאחלת לך רק טוב שתעברי את התקופה הזאת ותזכרי שהכל לטובה בחיים. (וביננו אם הוא עשה את זה לך הוא יעשה את זה גם לבאה בתור)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?