מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא יוצא לי מהראש!!!!יעל26/01/2009
אני נשואה 9 שנים +2 ילדים .יש לי בעל מקסים ואוהב .לפני כשנה הכרתי במקרה בחור גרוש עם ילדים והרגשתי אליו חיבור מיידי ורגשות שלא חוויתי וגם הוא אלי. למעשה הוא יזם את הפגישה ביננו ואני נסחפתי .בהיותו בחור הגון לבסוף ביטל את הפגישה לאחר שהבין את ההשלכות שיכולות להיות לה. יש לי חולשה גדולה אליו וקושי לסרב לו. למעשה זה נגמר לפני שהתחיל. עד היום הוא מסמס לי בחגים ואפילו התקשר אלי כדי לשאול לשלומי.מה שעוד יותר מקשה עלי. (וגם לא כ,"כ מובן לי היות והוא זה שניתק את הקשר}) בכל מקרה אין יום שהוא לא במחשבות שלי מה לעשות כדי להוציא אותו מהראש???? תודה ,המתוסכלת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמחקי
חיים חדשים26/01/2009אותו מחייך יש לך בעל אוהב ומקסים שאתם אוהבים אחד את השני אם היית אומרת שיחסך עם בעלך אינם טובים ההייתי אולי מבינה אבל כך חבל תשמרי על הזוגיות שיש לך,הבחור הזה הוא רק רגע חולף אל תתחילי עם זה,למצוא בימינו בן זוג מתאים ולהיות מאושרת זה לא עניין של מה בכך ואני מדברת מנסיון.לך יש המון מה להפסיד אם תילכי עם הבחור ,ואם את רואה שקשה לך לכי לטיפול ותנסי לברר לעצמך את הסוגייה הנ"ל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא יוצא לי מהראש!!!!
מיכל פאטל26/01/2009שלום למתוסכלת.מתוך תאורך ניכר כי את בעלת 'נכסים' משמעותיים (בעל מקסים ואוהב, 2 ילדים) ולא מובנים מאליהם.עם זאת, את מספרת בכנות רבה כי את מודעת לחולשה אשר משפיעה על התנהלותך.לדעתי, עלייך לחפש ולמצוא בך גם כוחות לפני שתחצי קווים, ולמה כוונתי?
אם שלמותה של משפחתך חשובה ויקרה לך עלייך לעשות כמה צעדים נחרצים כמו:
א.לבקש מהבחור שיפסיק להתקשר או לסמס לך לחלוטין. גם את ,חשוב שתנתקי כל קשר מצידך עימו.אני בטוחה כי גם את מבינה את ההשלכות של המשך הקשר מכל סוג שהוא ביניכם.
ב.יתכן כי במהלך שנות נישואיכם, המערכת הזוגית נישחקה, השיגרה יתכן ופוגעת ובנוסף ,יתכן כי אינכם יודעים לשתף זה את זו בהתלבטיות,בקשיים, בתיסכולים הקטנים שלאט לאט הולכים ומצטברים. לפני שיהיה מאוחר , אני ממליצה לך ולבעלך לקבל ייעוץ מיקצועי זוגי,אשר יאפשר לכם לעשות בדק בית ולברר לעצמיכם מהם הצרכים הנוכחיים שלכם במערכת הזוגית וכיצד להשיגם.
בהצלחה.
מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית. נייד:050-5475155.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
סוזי28/01/2009יש נשים שפשוט מים גנובים ימתקו בלי כל קשר אם הבחור שווה משהו או לא.לעינינך עליך לדעת שאם תעשי פסיעה אחת לכיוון הגבר הזר את מסכנת את חייך בכך שאולי הילדים יילקחו לך ובעלך בבוודאי יעף אותך.האם את מוכנה לסכן את כל זה בשביל איזה בילו מפוקפק.הגיע הזמן שתתבגרי ותעריכי ותוקירי את מה שיש לך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?