מקרה נוגע ללב ששמעתי ולא יכולתי לה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מקרה נוגע ללב ששמעתי ולא יכולתי לה
    bamba1
    26/01/2009

להבליג. זוג כבני 65 נשואים שנים רבות עם ילדים גדולים, האשה למדה איתי ברידג ,היום נפגשנו ולתדהמתי סיפרה לי סיפור הזוי לחלוטין על בעלה. הוא הכיר בחורה צעירה רוסיה כפי שמצופה כבת שלושים פלוס. זה קורה הרבה במחוזותינו ואין סיבה להזדעזע מכך, אלא שהבעל החצוף ,עם עזות מצח הביא את חברתו ההרה לבית המשותף שלהם הם ישנים ביחד בחדר השינה, והיא המסכנה נאלצת לחיות בבזיון הזה בחדר נפרד. כששאלתי אותה האם דעתה נטרפה עליה מדוע היא מסכימה למצב המביש הזה, היא סיפרה לי שכל הכסף ברשותו בבנק, שהיא חוששת ממנו שמא ישאיר אותה מחוסרת כל. כל מי ששמע על מצב הזוי דומה לזה מוזמן לכתוב תגובה והאם יש למישהו רעיון כיצד לעזור לה כמובן שכסף לעורכי דין אין ברשותה. תודה על כל פתרון יצירתי ,לדעתי מה שהצעתי לה זה להעיף את שניהם מהבית ולהציל את כבודה האבוד. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• רעיון טוב...

יעל
    26/01/2009

הייתי מציעה לה להכניס לבית בחור צעיר שיגור איתה תקופה ..לפחות שגם היא תיהנה בזמן הזה..נראה את הדון ג'ואן מתמודד עם זה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הגברת בת 65 וגם לצערי נראית יותר

bamba1
    26/01/2009

היא בכזה הלם שאינה עושה דבר ורק השלימה עם המצב ההזוי אני החלטתי שאני מסייעת לה עד שבן הבליעל יצעק הצילו. החלטתי שהיא תהיה פרוייקט אישי שלי, יש גבול גם לחוצפה זה מטורף .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקרה נוגע ללב......

מיכל פאטל
    26/01/2009

ל:bamba שלום.הלב נחמץ לשמוע סיפור שכזה...עם זאת יש מה לעשות,למשל:
    א.לאשה שלושה ילדים.יש לערב אותם במצב קשה זה של האם,לברר היכן הם ולבקש את תמיכתם ומעורבותם.
    ב.האשה קרוב לודאי תזדקק לסיוע משפטי.המצב שלה בלתי נסבל .לדברייך אין לה יכולת מימון, אך יתכן כי ילדיה יוכלו לסייע בכך.כמו כן, קיימת אופציה נוספת והיא פנייה ללשכות מקומיות של וי"צו ונעמ"ת אשר מסייעות במתן סיוע משפטי מסובסד מאוד.כך העלויות לא תהיינה גבוהות,ותאפשרנה לה
    לגייס את המימון מקרוביה ביתר קלות.
    ג.פרושות בכל הארץ הלשכות של שי"ל (שירות ייעוץ לאזרח) אשר גם הן מספקות ייעוץ מישפטי וכלכלי לאזרחים מעוטי יכולת באמצעות סטודנטים בשלבי התמחותם, ואף מציידים במידע חיוני רלוונטי.
    אנא עדכני את חברתך, ועיזרי לה לעזור לעצמה.
    בהצלחה רבה!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• את צודקת ,לצערי הילדים למעט שיחה עם

bamba1
    27/01/2009

הסורר לא עשו דבר, לכן אני החלטתי להכנס לתמונה משום שזה נשמע מופרך להסכים למצב כזה. כל מה שהצעת עשיתי במשך שלושה ימים, כמובן שאמשיך לעשות ,היא צריכה סיוע מיידי כדי שלא יקדים אותה גם כך כל הכספים ברשותו הבלעדית ולא חסר כאלה הוא כמובן מסרב לתת לה. כל הרשויות אליהן פניתי טוחנות לאט מאוד,אני בינתיים מחפשת לה עורך דין מתנדב (פרובונו) דרך עמותות למיניהן ויש כאלה. פשוט חיפשתי לה דרך מהירה כדי למנוע ממנה עד כמה שאפשר להיות נוכחת בהצגה המטורפת ביותר בעיר. שימעו והסכיתו היא גם מכבסת ומבשלת בקיצור היפוך תפקידים. תודה תודה על כל העזרה אשוב להודיע מה עלה בגורל האשה האומללה הזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצב הזוי

רונן
    05/02/2009

שמעתי על מקרה הזוי כזה פחות קשה חברה של חברים טובים.בני 56 הגבר איש עסקים חובקי עולם גר עם אשה צעירה רוסיה שכבר ילדה לו ילדים אשתו גרה בבית המפואר כלוב זהב בודדה וממורמרת בעלה שולט בחייה כל יום שישי נפגשים בבית לקידוש היא מצידה לא עושה דבר כיוון שיתכן שתהרס מבחינה כלכלית.לאחרונה החלה למרוד בו ולצאת לטיולים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו