פרידה מהמאהב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פרידה מהמאהב
    עצובה
    02/02/2009

שלום. אני נשואה + 2 ויש לי קשר כבר קרוב לשנה עם גבר נשוי (חשוב לי לציין שיש לי בעל מדהים, איש משפחה למופת, אך יחד עם זאת מאד אפטי שלא ניחן בשום כישרון רומנטי וכיוצ"ב.). בהתחלה הקשר שלנו היה על בסיס ידידותי בלבד שיחות בעיקר. אט אט הקשר הפך למעמיק יותר וריגשי יותר הכולל נגיעות וכו'. חשוב לי לציין כי סקס לא היה. לצערי לאחרונה התחלתי להרגיש משהו כלפיו שגורם לי כל היום לחשוב עליו ולרצות להיות עימו. מבחינתו הקשר שלנו הוא בגדר חברות טובה. הוא מכנה אותי כ"החברה הכי טובה עלי אדמות". אני לא קונה את זה. הודעתי לו על הרגשתי והוא טען כי הוא לא מאוהב בי. בעוד שהוא לא חדל מלהתקשר לסמס ולרצות להיפגש עימי (למרות שאין סקס ומעט גיפופים). הוא כל הזמן כותב לי עד כמה הוא מתגעגע ורוצה להיות איתי וכו'. אתמול הודעתי לו שאני רוצה לסיים את הקשר לאחר שהתוודתי על אהבתי אליו, בעוד שהוא טען שהרגשות שלו אלי הם בגדר חברה טובה בלבד....ביקשתי ממנו שיכבד אותי ויתן לי ללכת, למרות כל הקושי שבדבר. הוא די התעצבן ולא הבין וניסה שאחזור בי והודעתי לו שהחלטתי היא סופית ואין עוררין!!! הוא רצה להיפגש ואמרתי לו שאין עוד מה להוסיף. עברו מאז 28 שעות ואני נקרעת לי כאן. הלב שלי רוצה לשמוע אותו גופי זקוק לו....מה אני עושה????

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרידה מהמאהב

הוספת תגובה

• להתאהב במישהו אחר

דליה שוורץ
    02/02/2009

שלום לך,
    התאהבות בגבר אחר היא תופעה שיכולה לקרות אבל את מספרת על בעל מדהים שיש לך שכנראה לא עונה על כמה מהצרכים הבסיסיים שלך. אני מניחה שאם תבדקי הגבר האחר ניחן בדיוק במה שחסר לבעלך וכך את מנהלת חיי משפחה מצד אחד ומשלימה את החסר מצד שני. יש כמה שאלות שאת צריכה לשאול את עצמך, האם את מוכנה לעזור את בעלך למענו? האם את חושבת שבעלך יודע מה חסר לך בקשר איתו? מאחר והגבר האחר אינו מצהיר כרגע שאת רק חברה טובה אני חושבת שזה הזמן המתאים לנסות לקבל מבעלך את מה שחסר לך כ"כ. נסי להסביר לו כמה האפטיות שלו מפריעה לך, הסבירי לו שחסרה לך רומנטיקה ביחסים שלכם, נסי ליזום את הרגעים הרומנטיים בעצמך וכך הוא יכנס לתוכם. הדרך הקלה היא למצוא מישהו אחר שימלא את החללים אך האם את מוכנה להפרד בשביל זה מבלי שניסית למצות את היכולות האלה אצל בעלך?
    יעוץ זוגי יכול מאוד לעזור לכם כדי להגדיר את הצרכים של כל אחד מכם בתוך המערכת הזוגית.

לגבי הלב הקרוע שלך, פרידה היא דבר קשה - סוג של התאבלות ולכן השקיעי את מרצך בעשייה של דברים שמעניינים אותך. אל תאפשרי לעצמך להכנס לתפקיד של חברה אם את רוצה יותר מזה כי זה יעצור אותך לשקם את האהבה שלך לבעלך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו