לבעלי היה רומן 3 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לבעלי היה רומן 3 שנים
    צופית
    02/02/2009

בעלי ניהל רומן 3 שנים תמימות עם אישה נשואה שהכיר במסגרת העבודה. הרומן התגלה בטעות ביום בו ביקשתי להשתמש במחשב הנישא של בעלי ובטעות תיבת דואר של gmail (שפתח לעצמו) הייתה ממוזערת- בסקרנותי פתחתי אותה. התחלתי לקרוא מייל אירוטי שמתאר פגישה בין שני אנשים בין אם דמיונית ובין אם לא, הזעזוע וההלם גרמו לי לתקוף בשאלות ובדרישה לאמת. הוא הכחיש כמובן... וסיפר שזו בחורה שהוא מתכתב איתה אך ורק באינטרנט ושהכל פרי דמיונה ואין שמץ של אמת מציאותית בדבריה. ימים חשבתי על אותו מכתב אירוטי והייתי נחושה לגלות את האמת. ערב אחד כשהוא לא היה בבית נכנסתי למחשב שלו שהיה פתוח - חיטטתי בפריטים שנמחקו ולהפתעתי הרבה, שמורים היו להם עשרות מכתבים - שלוש שנים אחורנית. מכתבים שלא משאירים מקום לדמיון. תיאורים אירוטיים של מפגשים מיניים ופנטזיות שהפכו מציאות מאחורי דלת שנסגרה באיזה צימר זול. הלם ותדהמה הכו בי ויחד עם זאת אשמה גדולה. האינטמיות שהוא פיתח עם אותה אישה והפתיחות הכאיבו מעבר להכל. יש לי שלושה בנים בני 8,9,10 ופחדתי שהם יריגשו שקרה משהו. אציין שעד אותו יום הרגשתי שנישואי בטוחים ודברים כאלו קורים רק לאחרים. הוא הבעל המושלם, האוהב, הדואג, המפנק, המשקיען. פתאם הבנתי שאני חיה באשליה. אשליה של שלוש שנים. בין המכתבים היו פרטים אישיים מסגירים של אותה אישה צעירה ונשואה. אחרי עימות עם בעלי ואין ספור הבטחות מצידו לסיים את הקשר החלטתי לשוחח איתה. השיחה הייתה קרה, היא הטיחה בי האשמות כמו "אין לך מושג מי זה בעלך, מה הוא צריך". ניתקתי את השיחה בתחושת עלבון ובוז עצמי. האם אני אשמה? האם בגידה מצידו - אשמתי? הוא לא אמר אף פעם מה הוא רוצה, אם חסר דבר כלשהוא. הפתיחות המינית שלנו אינה גדולה והבנתי ממנו שהיא הייתה פתוחה והתמסרה לכל גחמה שלו בטבעיות ובשמחה. שאלותי - ורבות הן... איך אדע כי הקשר נגמר? אחרי שהחלטתי לסלוח לו, לא שקטתי כמו שהוא חושב. איך אזום שיחה פתוחה על החוסרים ועל המאווים שהוא מבקש להגשים?...שאני כבר יודעת שיש דברים שהוא רוצה. כואב לי שהוא לא בא לדבר, לא אמר והניח מראש כי אינני מבינה וכי אני סגורה. הרי שלמין ביננו יש משמעות רבה בקשר, הלא ארצה גם אני לשבח אותו ולתחזק כדי שהקשר יהיה מושלם? חייתי באשליה. אני פגועה וזקוקה לעזרה. הכאב גדול מעצם הידיעה שהוא אהב אותה, הוא היה חותם במכתביו - שהיא אהבת חיו, שאף פעם לא ידע אהבה אמיתית עד שהכיר אותה. קרא לה בשמות חיבה וטיפח שפה מיוחדת איתה - בין אם שפת גוף ובין אם ברמה המילולית. לדעת שהוא אהב אותה - מוציא אותי מדעתי, גורם לי לחשוב כיצד אהבה כזו מסתיימת עם הגילוי שלי? הרי שאם לא הייתי מגלה זה לא היה נגמר. זה לא מסתדר לי. מה קורה לי? מה אעשה?.... בעיקרון סלחתי לו, אבל קשה לי להאמין שאחרי שלוש שנים, וכל מה שהיה ביניהם ובפרט הרגשות - הם נעלמו....בגלל שגיליתי.לא מסתדר לי. הוא פוחד נורא, אמר שניתק אבל זה מתוך פחד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לבעלי היה רומן 3 שנים

הוספת תגובה

• לבעל יש רומן

דליה שוורץ
    02/02/2009

צופית שלום,
    את שאולת שאלות לגבי התחושות שלך ולגבי הפסקת האהבה אצל בעלך. אניחושבת שהמפתח לזה נמצא דווקא אצלך, ננסה להתרכז בך ובדרך שלך. את אומרת שבעיקרון סלחת לו, ומכאן כבר אפשר להבין שלא באמת סלחת אלא הסכמת שהוא ישאר בבית ויש הבדל גדול בין השניים, לסלוח זה אומר שאפר להתקדם הלאה, שלא תרוצי לבודק את המיילים שלו ואת הנייד שלו, לסלוח פירושו להאמין בו, ואת לדברייך לא ממש מאמינה. הדרך הטובה ביותר היא לפתוח שיחה עם בעלך בנסיון להבין מה חסר לו בזוגיות איתך, מדוע לדעתו את לא מבינה אותו (כמו שאמר לאותה בחורה), יכול להיות שאת החסרים שלו היה לו קל יותר להשלים עם אישה אחרת מאשר לפתוח איתך ערוץ תיקשורת. נסי לברר איתו מה הוא היה רוצה ממך בזוגיות, מה חסר לו באינטימיות איתך? נסי את להסביר עד כמה לא היית מודעת לחסרים האלה והקשיבי לו ולמסרים שלו. בסופו של דבר הוא בחר להשאר בבית ולנתק את הקשר איתה כלומר הוא מוכן לתת לזה הזדמנות, קיפצי על ההזדמנות הזו כדי לשנות ואל תתעסקי בלהאמין או לא להאמין . אין ספק שבהתחלה יהיה לו קשה הוא סיים קשר שהיה לו חשוב אבל הוא סיים אותו בשבילך.

תוכלו להעזר בפגישות של ייעוץ זוגי בהם תהתקדם עם הנחיה לעבר סיום הכעסים בעניין והגדרת הצרכים שלכם אחד מהשני.
    בהצלחה,
    דליה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו