נקרע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נקרע
    חבר טוב
    03/02/2009

שלום אני פונה אליך כי יש לי חבר טוב שאני יודע בוודאות שאשתו מנהלת רומן סוער במשך כשנה וחצי עם גבר שעזב את אשתו בגללה. אנחנו גרים באיזור קטן וכולם מדברים עליהם רק הוא שותק כמו גולם והיא ממשיכה לחגוג נפגשת עם הבחור בפאב יוצאת איתו לאירועים וכדומה. אני נקרע בתוכי ולא יודע איך להביט לחבר בעיניים כשיש לי הרגשה שגם אני בוגד בו ואם הוא ידע שאני יודע הוא לא ידבר איתי לעולם אבל אני לא מצליח להביא את עצמי למקום שאני מדבר איתו כי אני לא רוצה לפגוע בו. תעזרי לי בבקשה בעצה כיצד עלי לנהוג?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נקרע

הוספת תגובה

• חבר טוב

דליה שוורץ
    04/02/2009

שלום לך חבר טוב,,
    אתה מעלה בעיה מאוד קשה בה אתה רואה חבר שבוגדים בו ואתה רוצה להציל אותו מהמצב שבו הוא נמצא אך חושש. יש מצבים שבן הזוג יודע שבוגדים בו אך בוחר להתעלם "ולשחק" כאילו שהוא לא יודע. הסיבות לכך יכולות להיות רבות, למשל, בגלל שהוא לא רוצה להפרד ומעדיף לשלם את המחיר הזה או מפני שגם הוא עושה את אותו הדבר ונוח לו כך או בגלל שהוא מזמן הפסיק לאהוב אבל החליטו שהם לא נפרדים כרגע. ואכן יכול להיות מצב שהוא באמת לא מודע לכך שאשתו בוגדת בו. מאחר ואתם לא מדברים על זה אתה לא יכול לדעת מהיא הסיבה האמיתית שהוא בוחר "להתעלם" מזה ואתה מתרגם את הבגידה של אשתו לעולם המושגים שלך ולמה שאתה היית מרגיש אם זה היה קורה לך.
    עומדות בפניך שתי אפשרויות האחת לדבר איתו על זה ולהבין מה הוא חש בנוגע לעניין אך במקרה הזה אתה לוקח את הסיכון שהוא באמת לא יודע ואז אולי הוא יפגכ בגללך . האפשרות השנייה היא להמשיך לשתוק ולבגוד במה שאתה מאמין. כמובן שבכל אחת מהאפשרויות יש חיסרון או לבגוד באני מאמין שלך או לקחת סיכון שהוא לא יודע ואתה תחשוף את האמת בפניו, ולכן אני מציעה לך ללכת עם הלב שלך. עשה מה שאתה היית רוצה שהוא יעשה אם זה היה הפוך. אתה בוחר איזה חבר אתה רוצה להיות וכאן המקום שלך לקבל את ההחלטה שתיהיה שלם איתה בכל תוצאה שתיהיה.

בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נקרע תעביר לו מסר עקיף

רונן
    05/02/2009

תעביר לו מסר עקיף תדאג שיקבל שיחה אנונימית שם ירמזו לו רמזים עבים שאשתו מזדינת מאחורי הגב שלו .יכול להיות שזה יעזור, או שחברך יטמון את ראשו כבת יענה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו