אחרי מערכת יחסים ארוכה נפרדנו,,,

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אחרי מערכת יחסים ארוכה נפרדנו,,,
    עתליה
    04/02/2009

שנינו הינו פנויים, המצב הוא כזה,, כאשר היתי איתו היה לנו חיי חברה פעילים לא היה לי זמן לחברות,היתי תלויה גם בהורים זקנים שהצריכו את נכוחתי. ועבודה שעבדתי, כיום הנני פנסיונרית הורי נפטרו בינתים,,ונותרתי לבדי חוץ מילדים שכמובן לא יכולים למלא את חסרון חיי החברה. ניסיתי ליצור לי חברויות חדשות אבל מסתבר, שבגיל מתקדם זה קשה, כל אחת כבר מאורגנת עם החברות שלה, והדלתות נפתחות בקושי, אינני מתגעגעת למערכת היחסים הקודמת שהיתה לי רק מצירה על כך שקשה לי למצוא את המשך דרכי. אם משהיא /משהוא נמצא בערך באותה סיטואציה שלי אשמח ,ליצור איתו איתה קשר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• פרידה אחרי מערכת יחסים ארוכה

דליה שוורץ
    05/02/2009

עתליה שלום,
    אכן קשה ליצור קשרים גם בגיל צעיר יותר אך ישנם דרכים לנסות למצוא חברים חדשים ואולי גם להעיר את הישנים. נסי להרשם לחוגים וסדנאות בבוקר בכל תחום או נושא שמעניין אותך, שם תמצאי בוודאי אנשים שמתאימים לך מבחינת הזמן הפנוי והגיל ותיהיה לך ההזדמנות ליצור קשרים חדשים. נסי לחדש קשרים עם החברים הישנים שהיו לכם כשהייתם יחד אולי תמצאי שם חברה ישנה שתשמח לחדש איתך את הקשר.

בהצלחה,
    דליה שוורץ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חברה

מרוסקת
    10/02/2009

שלום לך, גם אני נמצאת במצבך, אם ברצונך בשיחה, חברה אשמח המשך יום נעים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו