מתקשה להחליט

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מתקשה להחליט
    מורן
    08/02/2009

שלום, אני בת 32 נשואה לבעל מקסים ואוהב ואם לשני ילדים. כמעט 6 שנים שאני מנהלת רומן עם גבר מדהים שהכרתי במקום העבודה. כשהתחלנו הוא גם היה נשוי ולפני כשנתיים התגרש. מאז הגירושין שלו הקשר ביננו התחזק מאוד ויש לנו אהבה נדירה וסקס מושלם. הוא כל הזמן אומר שרוצה שאהיה שלו אבל מבין את הקושי בלפרק משפחה. כעת אני מתלבטת.. לא יודעת מה לעשות מצד אחד יש לי בעל מקסים, חבר אמיתי, אבא טוב, אבל אני כבר לא נמשכת אליו ולא נהנית לבלות איתו ומצד שני יש לי מאהב שהוא ללא ספק אהבת חיי וכל רגע אני עסוקה בלחשוב איך לברוח אליו.. ויש את הילדים שרק המחשבה על העצב שאגרום להם אם אזום גירושים.. אני מתייסרת במחשבות, אני גם מרגישה שבעלי מאוד חושד לאחרונה ושזה רק עניין של זמן עד שהכל יתפוצץ... מה עושים??? האם להיות אגואיסטית ולחשוב על מה יעשה לי טוב או לשים קודם את אושרם של ילדיי ושל בעלי שלא פעם אמר שהפחד הגדול בחייו הוא שאעזוב אותו? תודה, סיון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מתקשה להחליט

הוספת תגובה

• קשה להחליט

דליה שוורץ
    08/02/2009

מורן יקרה,
    את ההחלטהמה לעשות כמובן שאת תצטרכי לקבל בעצמך אבל רגע לפני שאת מקבלת החלטה נסי לפרק את מה שלא טוב לך עם בעלך לרשימה של סיבות לחוסר שביעות הרצון שלך. לאחר מכן ערכי רשימה של הסיבות שטוב לך איתו. עשי את אותו הדבר עם המאהב שלך מה טוב ומהלא טוב. מאוד יכול להיות שתמצאי שהשגרה היא זאת שמקשה עלייך עם בעלך ובמקרה כזה קחי יוזמה ונסי לשבור את השיגרה ע"י יוזמה של בילוי משותף קטן וספונטני באמצע השבוע או ארוחת צהריים משותפת באמצע יום עבודה או כל דבר שהוא לא שיגרתי בזוגיות שלכם. נסי להגדיר לבעלך מה את רוצה ממנו כדי להיות מאושרת, מה את צריכה שהוא יעשה כדי שאת תרגישי שהוא הגבר שלך. את כותבת שהמאהב שלך הוא אהבת חייך האם את בטוחה שזה כך או שהאהבה האסורה מתוקה כ"כ רק בגלל הסיכון והאיסור על תקן " מים גנובים ימתקו". בדקי עם עצמך טוב טוב את כל אלה ולאחר מכן קבלי החלטה.
    יעוץ זוגי עם בעלך בהחלט יכול לעזור לך לקבל החלטה.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני ממש מבינה אותך

אוסנת
    09/02/2009

אני נמצאת בדיוק באותו מצב שלך רק שאני כן נפרדתי מבעלי בינתיים. אי אפשר לבצע את מה שדליה כתבה כי ברגע שאת מאבדת עניין בבעלך ואת כבר לא אוהבת אותו כמו שאת אוהבת את המאהב אז אין משהו שהוא יכול לעשות שיפתור את הבעיה. מאחלת לך בהצלחה, זה לא קל!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אוסנת

מורן
    09/02/2009

תודה רבה שכתבת לי..
    את צודקת, אני באמת מרגישה שלא משנה מה בעלי יעשה זה לא יגיע לעשירית מההתרגשות שיש לי עם המאהב ומהאהבה שאני מרגישה אליו. אנחנו גם שנים יחד אז נראה לי שזו באמת אהבה אמיתית ולא התרגשות של בגידה חדשה.

איך את מרגישה עם מה שעשית?
    את יותר מאושרת היום?
    את לא חייבת לענות לי כמובן, אני פשוט כל כך מבולבלת ואני לא ממש משתפת מישהו במחשבות האלה והרגשתי צורך לשאול...

שיהיה לך יום מקסים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בגידה

דליה שוורץ
    09/02/2009

מורן שלום,
    את כותבת שמאחר ואת נמצאת עם המאהב שלך הרבה שנים זו כבר לא התרגשות אלא אהבת אמת אך את שוכחת שזו אהבה אסורה שנמצאת כל הזמן תחת חשש להתפס, מה שהופך אותה למרגשת כל יום מחדש. ברגע האמת נשארת עם בן הזוג שלך ולכן את צריכה להאמין שהוא יכול לספק לך את מה שאת רוצה אבל בשביל שזה יקרה את צריכה ללמוד להגדיר לו ולהעביר בצורה ברורה מה את רוצה. חשבי טוב מה יקרה אם תלכי עם המאהב שלך, האם כעבור מספר שנים וילדים ושיגרה לא תגיעי שוב לאותו המצב? אפשר לשבור שיגרה גם עם הבעל אבל את קודם כל צריכה להחליט שאת באמת רוצה לחיות איתו.
    יעוץ זוגי יכול לעזור לכם לעלות על הדרך הנכונה להחייאת הזוגיות שלכם.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית
    054-4220259

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב אני

אוסנת
    09/02/2009

אני והמאהב שלי יוצאים כמעט 3 שנים, הכרנו במקום העבודה. הרומן שלנו מלא בריגושים ומשיכה גם אחרי 3 שנים ואני לא יכולה להגיד לך שזה בגלל שזה אסור כי אני חושבת שמה שנכון הוא שהתחתנתי עם מוקדם ולא ידעתי מה אני באמת אוהבת אצל גבר. היום האהבה שיש לי עם המאהב אחרת מזו שהיתה לי בילדותי וזה העניין. אני ובעלי נפרדנו כי אחרי שהמאהב נפרד מאישתו (אחרי שהיא תפסה אותו, יותר נכון אי אפשר היה שלא) לא יכולתי לחשוב שהוא פנוי ובכל רגע נתון הייתי מתה לרוץ אליו. הבעיה שלנו היום זה המצפון שלי, כי בעלי בסה"כ היה לאורך כל הדרך בסדר ואולי גם זו הבעיה כי לפעמים צריך מי שיחזיק אותך קצר ולא כל דבר יגיד אמן. עד שבעלי לא ייצא עם בחורה אחרת ואני אראה אותו מאושר יהיה קשה לי עם זה. דבר שני זה הבנות של המאהב שבכל רגע נתון מנסות להחזיר את הוריהם (דבר לגיטימי) אך זה משגע אותו שקשה להם. עכשיו אנחנו במצב של "לא יכולים אחד בלי השני" ונראה מה יהיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה לאוסנת

יעל
    09/02/2009

רציתי לדעת אם יש לך ילדים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה ליעל

אוסנת
    09/02/2009

2 ילדים בגילאים 9 ו-4

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכי עם האהבה

קרן
    09/02/2009

מורן היקרה לכי עם האהבה תבחני את עצמך אבל לעולם אל תוותרי על האהבה, כי לעולם תציק לך השאלה האם עשית טוב או רע ואם תחליטי ללכת עם זה ויהיה טוב הרווחת ואם יהיה רע אז בכל מקרה היה לך לא טוב במערכת הזוגית ולכן נכנסת למערכת אחרת איך שלא תסתכלי על זה ההחלטה היא שלך והאחריות היא שלך לעשות לעצמך טוב או להישאר ברע אבל את חייבת לקחת החלטה. פשוט שלא תצטערי על מה שלא ניסית ולא על מה שניסית ולא הצליח, ככה אני רואה את הדברים. אני יודעת שלעולם אצטער על המחשבה שלא הלכתי מהבית שלי עם המאהב שלי ולו רק מהאפשרות שיהיה לי יותר טוב. בהצלחה רבה ותהיי חזקה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה..

מורן
    09/02/2009

רציתי להגיד תודה.. אף פעם לא כתבתי בפורום.. חשבתי שאת הבעיות שלי כדאי לשמור לעצמי... אני שמחה שעשיתי את זה עכשיו וזכיתי לתגובות מנשים מקסימות.. הפתרון עדיין לא אצלי.. עוד לא מרגישה שלמה עם שום צעד אבל זה נותן המון כוח לקרוא את מה שאתן כותבות. אני מקווה שאעשה את ההחלטה הנכונה. תמשיכו לכתוב. תודה מורן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני לא מרחם עליכן

אבי
    18/02/2009

קודם כל אני לא מרחם עליכן כי אתם יורקות לבאר ששתיתם ממנו אתם בוגדות בגברים שלכם ובאבא של ילדכם וכל זה בשביל מה אני בטוח שמה שעשיתם לגברים בחייכם ככה יעשו גם לכם כי גבר שבוגד באישתו יבגוד תמיד וך גם אישה שבוגדת בבעלה זה מראה על הערכים שלה יום טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למורן

הילה
    18/02/2009

ומה עם 2 ילדייך ? אותם את גם לא אוהבת ? מה עשו לך אותם שתי נשמות טהורות שאת ברגע אחד הולכת למרר להם את החיים ... ילד צריך לגדול במשפחה מסודרת עם אבא ועם אמא ואם נוצר מצב אחר בבית שה משפיע עליו ללא ספק..ולפעמים את התוצאות ההרסניות אפשר לראות רק אחרי שנים.. מה נראה לך מה יחשבו ילדייך עליך כשיגדלו ויבינו שעזבת את אביהם שאת בעצמך מעידה שהיה טוב לטובת גבר אחר???? את צריכה באמת לחשוב חזק ולהבין שתמיד הדשא בצד השני נראה ירוק יותר אבל גם אם תגורי אם המאהב שלך ותתגרשי מבעלך..יום אחד יגמר כל האהבה הנוצצת הזו .. ואז תשארי עם נקיפות מצפון שעשית רע לבעלך שדאג ואהב אותך ואמללת את ידייך .. תחשבי טוב טוב...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו