רוצה לעזור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה לעזור
    חברה טובה
    08/02/2009

שלום לכולם חברתי הטובה נשואה + 2 ניהלה רומן של שנה וחצי עם גבר נשוי שעזב בשבילה את הבית. היא קיבלה רגליים קרות והחליטה שהיא לא מסוגלת. בינתיים בעלה גילה את דבר הרומן ופרץ ביניהם משבר קשה מאד. הכל קרה לפני כ-5 חודשים וכשדיברתי איתה לאחרונה היא אמרה לי שמצב היחסים ביניהם לא טוב ושהם לא ישנים ביחד שלא לדבר על סקס. הם לא מתקשרים אלא בנוגע לדברים שחייבים כמו ילדים או כסף. היא אמרה שהיא הציע ללכת לטיפול זוגי אבל ההצעה עומדת על הפרק כבר 5 חודשים וזה לא קורה בינתיים הם הולכים ומתרחקים, היא מפחדת לדבר איתו והוא תקוע בעניינים שלו ולא עושה כלום. המצב נראה לי מחריד ואמרתי לה שאני לא יודעת אם אחרי כל כך הרבה זמן עוד ניתן לתקן אבל היא חייבת לגשת לטיפול זוגי מייד או להיפרד אבל לא לתת לחיים שלה להימשך כמו זומבי בלי אהבה ובלי יחסים עם בן זוגה. הישגתי לה מס' טלפון של כמה מטפלים טובים אבל היא לא עושה כלום וחבל עליה ועל הילדים ובעיקר על בעלה שאני בטוחה שנקרע מהמצב. תציעו לי דרך לשכנע אותה אם יש בכלל סיכוי לתקן משהו אחרי כל כל הרבה זמן של נתק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה לעזור

הוספת תגובה

• רוצה לעזור

דליה שוורץ
    08/02/2009

היי,
    את באמת חברה טובה אם כ"כ חשוב לך לעזור לה אבל יעוץ זוגי מתאים בעיקר לזוגות שרווצים להשאר יחד למרות הקשיים והמריבות. יעוץ זוגי בנוי על כך שכל אחד מבני הזוג יבין שהגיע הזמן להסתכל כל אחד עצמו להגדיר את האחריות שלוקחים על החיים. יעוץ זוגי שבנוי על שכנוע של גורם שלישי או על חוסר רצון אמיתי לשקם את היחסים לא יוביל לשום מקום. לכן אם את רוצה באמת לעזור נסי להבין ממנה אם היא באמת מעוניינת להשאר עם בעלה ולשקם את היחסים. אם כן תבשרי לי שזוג שרוצה להשאר ביחד ומוכן לצאת לדרך שנקראת ייעוץ זוגי יכול לגשר עלהמכשולים ולהתחיל פרק ב' עם אותו בן הזוג.

בהצלחה,
    דליה שוורץ - יועצת זוגית.
    054-4220259

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מקווה בשבילה

קרן
    09/02/2009

שלום תודה ע תגובתך הדבר שאני לא מבינה הוא למה היא לא מנתקת את הקשר הטלפוני איתו ונראה לי שבגלל זה היא לא ממש עושה מאמץ ללכת לטיפול זוגי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו