מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- נשים בעבודהעינב11/02/2009
אני רווקה ויש לי רומןכבר מעל שנה עם הבוס שלי שהוא נשוי. הקשר הזה הוא בניגוד מוחלט לכל העקרונות והערכים שלי . בכל אופן, אני עובדת במקום שרובו נשים ועם מעט הגברים שם אני מאוד מסתדרת. אני נראית מצויין ומאוד חברותית ואחת שמאוד קשה לריב או לא להסתדר איתה. מאז שהבנות החלו לחשוד ברומן הן החליטו לעשות עלי חרם. כשאני נכנסת לעבודה ויוצאת הן לא אומרות שלום, חלקן לא מדברות איתי בכלל בכל מיני תרוצים אחרים וחלקן התרחקו ממני ולא מתקשרות איתי כמעט בכלל ונותנות לי הרגשה של אאוטסיידרית. עם הבוס, לעומת זאת הן צוחקות ומקרקרות סביבו וגם מפלרטטות וברור לי שכל אחת מהן היתה נכנסת איתו למיטה בלי מחשבה שניה אפילו. הן מסתכלות עלי בשנאה ומקניטות בכוונה בקול רם את כל הנשים שמקיימות קשר עם גבר נשוי. לא עשיתי שום דבר רע לאף אחת מהן. נהפוך הוא, פרגנתי בדרכי שלי לחלקן. אני מרגישה פגועה וכועסת. רע לי מאוד מאוד במקום העבודה.אומנם הבוס עצר את גל השמועות אך הן ממשיכות להיות רעות כלפי ולהחרים אותי. אני בוכה כמעט כל יום ןאף שוקלת לעזוב את מקום העבודה של שנים. יחד עם זאת, אני לא רוצה לתת להן את ההנאה הזו. ניסיתי לדבר עם חלקן, ליצור תקשורת אך הן עקשניות בשלהן ונהנות מכל רגע שאני בוכה. אין לי מושג איך להתמודד עם המצב הזה. אני חסרת אונים ושבורה. הקשר עם הבוס בשלבי סיום ולמרות שישנה אהבה משני הצדדים אני מציאותית ומפרגנת לו בנישואין שלו ואשמח לדעת שהוא מאושר שם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשים בעבודה
מיכל פאטל12/02/2009שלום דניאל.אפשר בהחלט להבין את תחושת התיסכול וחוסר האונים שאת חווה במקום עבודתך.אכן, אין זה פשוט להתמודד יום יום עם יחסן העויין מצד חברותייך וניכר כי הדבר מסב לך עוגמת נפש רבה. עם זאת,הדבר החשוב והעיקרי אותו יש להדגיש כאן, הוא העובדה שאת מציינת שהרומן שלך עם הבוס , בשלבי סיום.את מתארת את עצמך כבחורה נאה מאוד, חברותית ובעלת אופי מאד נח. אני מניחה כי תוכלי ללא קושי למצוא לך בן זוג הולם, אשר עמו תוכלי לקיים קשר רציני,משמעותי ובעל מחוייבות הדדית ללא צורך להסתירו.את ראויה לכך.
ביחס לחברותייך, יש להניח כי בהדרגה יחסם אליך יתרכך בשל סיום מערכת היחסים עם הבוס.
מכל מקום,את נוהגת נכון בנסותך ליצור דיאלוג ותקשורת פתוחה אשר יכולה לסייע לקרבן.
שיהיה לך בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדניאל
אסף12/02/2009אני חושב שזה מקנאה. הן אוכלות את הלב שזו את ולא הן. הינה דוגמא טובה לרוע הנשי.(--: זה מזכיר לי שהייתי לפני כמה שנים במסיבת פורים מטעם העבודה של "אישתי". היתה שם בחורה רווקה .ממש מקסימה ובמהלך הערב היא רקדה עם אחד הממנהלי המחלקות שהוא לא הבוס הישיר שלה. בחור ממש נחמד ולא נשוי. נדמה לי שהוא גרוש בלי ילדים. בסוף הערב הוא הקפיץ אותה הביתה וכולם עמדו פעורי פה. יום למחרת כולן ( רק הנשים) הטילו עליה חרם. ממה ששמעתי מאישתי היו רכילויות נבזיות שלא ייאמן. בסוף העבירו אותה למחלקה אחרת כי היא לא יכלה לסבול את זה יותר. היתה בוכה כל יום. אבל מה ? הם לא נשברו.נשארו יחד ובסוף לכולם נמאס לרכל עליהם והרכילויות שככו. עכשיו הם נשואים באושר. ממש זוג מקסים. לצערי במקרה שלך הבוס הוא הבוס הישיר שלך והוא גם נשוי. הצד המרושע של החברות שלך לעבודה לא צריך יותר מזה כדי למרר לך את החיים.. בכל מקרה אתם חייבים להפסיק ואז אחרי כמה זמן אולי יישבר להן מכל הבלגן שהן עושות .ואם אתם ממשיכים אז אל תבואי בטענות אליהן. את הדלקת את המדורה. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמענין מה ליעל יש להגיד עכשיו
אסף12/02/2009על המין הנשי.חחח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא ידעתי שהתגובה שלי כ"כ חשובה לך ק
יעל12/02/2009אבל אם אתה כ"כ רוצה לדעת אז ברור שיש גם נשים רעות כמו שיש גברים רעים. זה העולם...מעניין איפה אתה משתלב במשוואה הזאת...ממממ :)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגידי לי את. איפה אני באמת משתלב
אסף12/02/2009לדעתך? אחר כך אני אספר לך מה דעתי על עצמי. סיכמנו? לילה טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק....
יעל13/02/2009אני לא באמת יודעת להגיד איפה אתה משתלב ..לא מכירה אותך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמעניין...
אסף13/02/2009דווקא היתה לך דעה די נחרצת עליי בהתחלה. (--:. אל תתקפלי עכשיו. אל תאכזבי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהק..
יעל13/02/2009אולי שפטתי אותך מהר מידי....ואולי לא מי יודע אבל לא נראה לי שאתה כזה רע ..אולי רק הסגנון כתיבה שלך קצת :) אבל לא נורא אני אסלח לך אחרי הכל אתה גבר מה לעשות אתה לא אשם.... שיהיה לך יום מקסים!יעל
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיעל
אסף13/02/2009גם בעלך גבר ואמרת שהוא מדהים. אז אני אקבל את זה כמחמאה.(--: אספר לך ביום ראשון כמה דברים עליי. עכשיו אני מרדים את הקטן. לילה טוב וזה וזה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על ההתייחסות
עינב14/02/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנדב את אשתי לזרים- כחלק מהנאה
ניסיון להיכנס להריון ופגיעה בזוגיות
מחיקת התכתבות בוואטסאפ של בת זוג עם חבר לעבודה
מנותקת כבר שנים לגמרי מהבעל וחוששת מביצוע הליכים
אני צריך תשובה לשאלה
מעוניינת בעצה, מחשבות על גירושין
השלכות בגידות בחיי הנישואין
בן הזוג בגד בי עם גרושתו
מרוסקת לאחר תהליך גירושין
ערוץ הבריאות
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)