איך להתחיל הליך גירושין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך להתחיל הליך גירושין
    מייק
    12/02/2009

שלום לכולם אשמח מאד אם תוכלו לעזור לנו, שנינו בגיל הארבעים לה יש 3 ילדים(14,15,18),לי גם כן 3 ילדים(1,9,14), אנחנו ביחד בצורה מאד אנטנסיבית כשנה,קבלנו החלטה שרוצים להיות יחד בצורה חוקית אבל לא יודעים איך בכלל להתחיל, האם לספר כבר לבני הזוג שלנו? האם לפתוח תיק גירושין והיכן?איך לספר לילדים? היינו מעונינים לקבל ייעוץ מקצועי,על מנת שלא נעשה טעויות בדרך בכל היבטיים(רגשית,כלכלית, ועוד), למי אנו צריכים לפנות?אשמח גם אם אקבל שם ספציצפי במידה ויש כזה. תודה רבה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך להתחיל הליך גירושין

הוספת תגובה

• איך להתחיל הליך גירושין

מיכל פאטל
    12/02/2009

שלום לך מייק.מתוך דבריך אני מבינה שאתה ובת זוגתך מאוד החלטיים לממש את יחסיכם באופו חוקי.עם זאת, לא ברור לי איזה ניסיונות (אם בכלל) עשית כדי לשקם את יחסייך עם רעייתך? האם פניתם לייעוץ בעבר? בגיל ארבעים פעמים רבות ניגלה משבר במערכת היחסים הזוגיים, אשר הוזנח ולא טופל זמן רב.האם נסיתם להתמודד ולפתור את המשבר והמחלוקות המאפיינות אותו?
    מניסיוני הרב עם זוגות שעמדו על סף גירושין ,טיפול זוגי אינטנסיבי אפשר לרבים מהם לשקם את יחסיהם ולהימנע מגירושין.המצב המשפחתי שלכם מורכב ולא ניתן להתעלם מכך.לכל אחד מכם שלושה ילדים- ולו רק לשם כך שווה לבדוק ולנסות הכל. אגב,סטטיסטית,אחוז הגירושין גבוה יותר בעקבות נישואים שניים מאשר בעקבות נישואים ראשונים.פרק ב' הוא הרבה יותר מורכב לפחות בשל שתי סיבות עיקריות: הילדים והרכוש.
    במידה וניסיתם לשקם את מערכת היחסים ונעזרתם לשם כך בגורם מיקצועי ולמרות זאת הניסיונות לא צלחו,התחילו ראשית בלשתף את בני זוגכם במחשבות ,ברגשות ובכוונות בעדינות וברגישות.
    זה לא יהיה קל.על-מנת לקבל סיוע מישפטי תוכלו לפנות ללשכות של נע"מת הפזורות בערים השונות, וכנ"ל הלשכות של שי"ל ושל וי"צו.
    בהצלחה לכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה להגיד לך מייקי

אסף
    12/02/2009

אתם הולכים לפגוע בהרבה אנשים. אל תהיו בטוחים שהקשר הלוהט יששאר כזה אחרי שתזרקו את כולם ותתחתנו. אני מאמין שזה ייגמר רע כולם. אתם רוצים להשאיר את הילדים ללא הורה. את בני הזוג שלכם לבד ועיקר שתהיו ביחד. זאת אנוכיות. איפה האחריות שלכם ? כלפי הילדים לפחות. הילדים שלה,סביר להניח, יחיו איתכם והם, יא ח ב י ב י , ישנאו אותך על שלקחת מהם את אביהם וימררו לך את החיים. שלא לדבר על הילדים שלך שירגישו שויתרת עליהם עבור אחרת. תחשבו שוב כי הדבש שאתם טועמים עכשיו לא יהיה כל כך מתוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו