מיכל, יש עוד בעיה קטנה..

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיכל, יש עוד בעיה קטנה..
    עינב
    14/02/2009

אחת מהבנות שעליהן כתבתי (נשואה) כבר הרבה זמן בקשר חברי עם הבוס ועם אשתו. היא זו שהחלה את הרכילות עלינו. הוא היה איתה בקשר מאוד טוב אבל בגלל כל המצב והכעס שלי הוא הפחית משמעותית את הקשר ואת חילופי הדברים והחיוכים ביניהם בעבודה. הבעיה היא, שבימים בהם אני והוא מתרחקים כנראה ש'משעמם' לו והם מתקרבים יותר. אני יודעת שאין ביניהם כלום אבל זה גורם לי לקנאה רבה. אני רואה שהיא מנסה לפלרטט איתו ומתרגשת בכל פעם שהוא בסביבתה. מצב רוחה משתנה באופן קיצוני ובאלה מבחינים עוד אנשים בעבודה. בנוסף, זה פוגע בי ומעצבן שהוא מוצא כימיה עם מישהי שעשתה לי כ"כ הרבה רע וריכלה על שנינו תקופה ארוכה. הוא באמת מנסה להתחשב, אני רואה את זה אבל כנראה שלא תמיד זה מצליח לו ואין לו את הכעס כלפיה שיש לי. הוא גם אומר לי שאני לוקחת את זה למקומות מיותרים. בכל אופן, מבחינתי, זה לא יעזור. כשאני רואה אותה במשרד שלו או להיפך, רואה אותם צוחקים, מדברים, היא מפלרטטת זה מוריד לי בבת אחת את המצברוח ואני מרגישה שאני רוצה להיעלם, שאני לא אשלוט בעצמי. מה גם שאני חושבת שהיא מרגישה את זה עלי ולפעמים עושה לי בכוונה. אני מנסה לא להראות אבל זה בלתי אפשרי. כשדבר כזה קורה אני מרגישה צורך להחזיר אותו אלי ו"להראות לה וגם לי אצל מי הכח".אני יודעת שזה נשמע אולי טיפשי אבל זה לא בשליטתי. בנוסף, אני יודעת שארגיש כמו סמרטוט מהעובדה שבסופו של דבר הוא נשאר ביחסים טובים עם כולן והקשרים שלי נהרסו ובנוסף גם איתו. שאלתי היא: איך מתמודדים עם הקנאה הזו? איך אני מתעלה על עצמי כשאני רואה אותם יחד? איך אני מונעת את כל המחשבות על שניהם שגורמות לי לחוסר מנוחה? זה ממש אוכל אותי. תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיכל, יש עוד בעיה קטנה..

הוספת תגובה

• עוד בעיה קטנה

מיכל פאטל
    14/02/2009

היי דניאל.אני מתרשמת מכך שיש אצלך פיצול בין ההגיון האינטואיטיבי לבין הרגש שאת חשה כלפי הבוס שלך.את הרי ציינת כי מערכת היחסים שלכם עומדת בפני סיום, ושאת ריאלית לגבי המצב שאכן זה מה שנכון שיקרה, ושאת מפרגנת לו בנישואיו ומקווה שיהיה מאושר. אך ,בפועל את מרגישה ומתנהגת כאילו הרגש הוא ששולט בך.בתןך תוכך את יודעת שהצגת מפגן של כוח, הוא מיותר והוא רק למרעית עין. דניאל, הרבה פעמים המחשבות שלנו מטעות אותנו- זה לא מדוייק לחשוב שדברים אינם בשליטתך, נהפוך הוא:את יכולה ומסוגלת לשלוט במצב, את רק צריכה לרצות ולעשות לשם כך.
    עליך לדבוק ולהיות עיקבית ביחס לניתוק מערכת היחסים הזו, וככל שתשכילי להפנים זאת,תיקטן אומללותך ותחושת הריפיון שמשתלטת עליך בראותך אותו צוחק ונהנה עם יתר העובדות.
    תשאירי את המערכת הזו מאחורייך,את צעירה ,את נאה, את נוחה וחברותית- השקיעי את המשאבים העומדים לרשותך במערכת משמעותית ונכונה עבורך.
    בהצלחה רבה!
    מיכל פאטל-יועצת זוגית ומשפחתית.
    נייד:050-5475155

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו